Jantele pot schimba complet aspectul unei masini

BUCURESTI - 23 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Calitatea jantelor auto este garantata atat prin rigurozitatea procesului de productie si testare completa pe linia de fabricatie, cat si prin certificarea TUV a produselor proiectate si lansate.

Jante aliaj

Jante aliaj, jante aluminiu, sunt jante auto care au un plus din punct de vedere estetic fata de jantele din otel, sunt jante mai usoare si au o precizie de fabricatie foarte buna.

Selectati jante aliaj sau aluminiu dorite folosind filtrele afisate, de sus in jos:
-jante aliaj
-marca autoturismului
-modelul masinii, denumirea comerciala si codificarea producatorului pentru varianta caroseriei. Informatiile sunt disponibile in talonul masinii.
-motorizare

Cand va ganditi la alegerea unui set de roti pentru anotimpul rece trebuie sa alegeti intre jante de aliaj si jante de otel. Jantele de otel pot fi gasite in doua variante de finisaje,negru sau metalizat. Jante aliaj reprezinta un plus din punct de vedere estetic.

Vara este anotimpul jantelor de aliaj. In sezonul cald, intretinerea lor nu mai ridica probleme si raman doar avantajele: greutate scazuta, durabilitate ridicata si nu in ultimul rand aspect net superior jantelor de otel. Iarna se recomanda de obicei folosirea jantelor de otel. Daca te hotarasti la acest tip, trebuie neaparat sa pastrezi diametrul dat de producatorul masinii si eventual sa ii micsorezi cu cativa mm latimea.

Cu cat e mai lata si mai mare in diametru, cu atat o janta arata mai bine. Daca vrei sa iti pui pe masina jante cu diametrul mai mare decat cel standard, vei fi nevoit sa iti iei anvelope cu un talon mai mic (mai joase), pentru a pastra per ansamblu dimensiunile initiale ale rotii. Marind dimensiunea unei jante inseamna ca vei imbunatati atat aspectul masinii cat si performanta sa.

Pentru folosirea pe masini normale au fost proiectate jante aluminiu sau jante de aliaj, care au o rezistenta mult mai mare la socurile frecvente de pe un carosabil normal. Sunt realizate in diferite forme si modele, toate avand o greutate mai mica decat varianta din otel.

Aspectul inedit al jantelor transparente nu poate trece neobservat pe strada iar firma producatoare, are meritul de a inova intr-un domeniu care parea limitat din acest punct de vedere. Aceste jante transparente sunt construite din inele exterioare si interioare din aluminiu forjat care tin loc de cadru pentru discurile alcatuite din policarbonati intariti chimic. Jantele vin in doua dimensiuni, 20 si 22 de inch.

Stilurile jantelor variaza de la cele din aliaj pana la cele cromate ale caror capace se rotesc. Multi posesori de masini folosesc, de asemenea, jante tunate dupa preferintele proprii ajungand astfel la un look specific si exclusiv al masinilor respective.

Unul dintre cel mai noi trend-uri pe aceasta piata sunt jantele ce contin capace rotitoare. Aceste jante se pot folosi de iluzii optice. Roata pare a se invarti chiar si in momentul in care masina stationeaza. Ele insa nu sunt folosite decat pentru a atrage atentia, neprezentand o valoare specifica, insa sunt foarte populare.

Pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul de indreptat si roluit jante auto, indreptat jante din tabla, indreptat jante aliaj ieftine, indreptat jante aluminiu, indreptat jante tabla, cu aparat profesionist si personal instruit pentru astfel de operatiune.

Va sfatuim ca premergator operatiei de echilibrat roata sa cereti sa vi se verifice integritatea jantei. Indreptarea jantelor din tabla sau otel se face prin deformare la rece. Uneori, la jantele din aliaj sau aluminiu este necesara o incalzire, nu mai mult de 140C (dupa aceasta temperatura in momentul racirii apar tensiuni remanente in material). Pentru siguranta dumneavoastra, va recomandam ca operatiunile de indreptat jante sa fie executate intr-un service roti (vulcanizare) specializat, autorizat RAR, de catre un personal calificat si cu masini si ustensile adecvate.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/jantele-pot-schimba-complet-aspectul-unei-masini