Jucarii de construit Engino

BUCURESTI - 26 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Jucariile Engino sunt probabil, cele mai avansate si versatile jucarii de constructie tridimensionale de pe piata in
prezent. Designul patentat al pieselor permite conectarea a pana la 6 parti simultan, in timp ce componentele unice extensibile duc la constructii ce inainte erau de neconstruit, declansand creativitatea si imaginatia copiilor.

jucarii engino

jucarii engino

Jucariile Engino sunt probabil, cele mai avansate si versatile jucarii de constructie tridimensionale de pe piata in
prezent. Designul patentat al pieselor permite conectarea a pana la 6 parti simultan, in timp ce componentele unice  extensibile duc la constructii ce inainte erau de neconstruit, declansand creativitatea si imaginatia copiilor.

Caracteristici jucarii copii Engino:
- Toate piesele pentru constructie se potrivesc - si stau impreuna!
- Orice lungime este posibila!
- Constructii mari si usoare!
- Simplu de folosit!
- Expandabil in orice moment, in orice directie!
- Barele sunt de asemenea conectori!
- Capabilitati de modificare maximizate!
- Numar redus de piese diferite!
- Mai putine componente pot construi mai multe modele!
- Creative si educationale!

Produsele Engino sunt disponibile in nenumarate modele si dimensiuni clasificate in 4 mari segmente, Engino 3D, Engino Modele cu Motor, Engino Baterii Solare si Engino Mega Structuri. Toate sunt jucarii destinate tuturor segmentelor de varsta  de la 3 pana la 99 ani. Clasificate pe diverse categorii de dificultate si meticulozitate pot reprezenta ocupatia ideala pentu micutul dumneavoastra in plina dezvoltare a gandirii si creativitatii.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!