Jucarii instrumente muzicale Bontempi Toys

BUCURESTI - 13 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Odata cu inceperea scolilor copiii sunt atrasi spre educatia muzicala cu jucarii specifice care sa le dezvolte aptitudini si sa ii tina ocupati. Toamna nu incepe numai scoala si sezonul zburdalniciilor pe afara se incheie. Copiii petrec mai mult timp in casa, se odihnesc si stau la caldura toamna si iarna. Asta nu inseamna ca nu se vor mai juca lafel de mult. Si pentru ca timpul petrecut in casa sa fie lafel de placut ca joaca afara, se pot gasi nenumarate jucarii care sa ii captiveze si sa le capteze atentia si in acelasi timp sa le imprime o educatie. Jucariile muzicale, educative sunt cele mai interesante jucarii interactive pentru copii.

www.bebecarucior.ro

www.bebecarucior.ro

De aceea Bontempi Toys vine cu o oferta variata in ceea ce priveste jucariile instrumente muzicale. Copiii adora sa cante si sa imite adultii sau artistii. Adora sa foloseasca o chitara electrica si microfonul , le place sa sufle intr-un flaut sau sa utilizeze un pian asa cum au vazut la tv. Intrumentele mai putin utilizate precum saxofonul, trompeta, flautul, muzicuta clavieta sau tamburul. Copiii vor invata in joaca primele acorduri muzicale primele note de pe portativ, iar acordurile ce vor iesi din instrumentele manuite de ei vor aduce multumire si bucurie pe fetele copiilor facandu-i sa se simta utili si destepti. Este important sa-i incurajam pe cei mici in demersurile lor de a fii ca cei mari de a imita si a invata sa faca lucrurile cat mai bine si cat mai aproape de realitate, precum adultii... Intstrumentele muzicale Bontempi Toys asta fac, imita sunetele si utilizarea reala a instrumentelor adevarate. Cele mai indragite instrumente muzicale alcatuiesc un top al preferintelor celor mici. Instrumente muzicale, jucarii educative ce imita sunetele reale de la Bontempi Toys puteti gasi accesand www.bebecarucior.ro

1. Chitara electrica cu microfon Bontempi:

Chitara electrica cu microfon:

  Stativ dotat cu amplificatorUn sunet realist de chitara clasica si rockSe poate acordaButon de control al volumuluiCurea de umarPana...Chitara electrica cu microfon Bontempi contine carte cu canteceDimensiuni: L. 70 cm.Alimentare: 4 x 1,5 V R14 (nu sunt incluse)

2. Chitara din lemn cu 6 corzi Bontempi:

Chitara spaniola clasica.Chitara pentru copii

  cu 6 corzi metalice si pana inclusa.Corzi acordabile.Curea de umar inclusa.Chitara din lemn cu 6 corzi Bontempi contine carte cu canteceDimensiune 85 cm.Recomandat copiilor de la +5 ani.

3. Orga Concertino Bontempi:

  Orga Concertino pentru copii cu 25 de clape3 taste de selectie si 2 game polifoniceButon pentru control al volumului, butoane de oprire/pornire.Dimensiuni: 400 x 72 x 35 mmAdaptorul la curent AD170 nu este inclusAlimentare: 4 baterii R6/AA 1,5V (nu sunt incluse)Produse din gama de jucariilor educative pentru copii,Music Academy Collection 2012 Bontempi.Orga Concertino Bontempi contine carte de canteceProdus fabricat in Italia

4. Set pian 16 note cu scaunel Bontempi:

  Pian pentru copii cu 16 noteScaunel cu picioare detasabile.Dimensiune 356x297x390 mmContine cantece pe ambalajul produsuluiProdus fabricat in ItaliaRecomandat copiilor de la +3 ani.

5. Flaut cu husa Bontempi:

  Flaut Bontempi pentru copiiFlaut Bontempi cu 28 de note muzicaleInstrumentul se livreaza impreuna cu bagheta dirijorului pentru ca cel mic sa fie un adevarat muzicianFabricat din materiale cu rezistenta la impactDimensiuni: lungime 330 mmFlautul Bontempi contine husa de transportSunetele se redau in mod realist.Produs din gama de instrumente muzicale Bontempi pentru copii Music Academy Collection 2012 Bontempi.Flautul Bontempi contine carte cu canteceProdus fabricat in Italia.

6. Xilofon din lemn Bontempi:

Xilofon din lemn

  format din 12 placi de lemn2 bete incluse.Sunet realist.Xilofon din lemn Bontempi contine cantece pe cutieDimensiune 350x40x230 mm.Recomandat copiilor de la +3 ani.

7. Muzicuta metalica 24 note Bontempi:

  Muzicuta metalica cu 24 de note.Dimensiuni: 180x23x30 mmRecomandat peste 4 ani

8. Saxofon cu 4 clape Bontempi:

  Saxofon cu 4 note.Dimensiuni: lungime 365 mm.Contine cantece pe cutieProdus fabricat in ItaliaRecomandat peste 3 ani.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.