La birou sau la domiciliu beneficiezi de livrare mancare gatita – Delarte.ro

BUCURESTI - 23 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Ti-e pofta de o mancare gatita, traditionala romaneasca sau poate de paste sau de o pizza coapta in cuptor? Comanda de la Delarte si beneficiezi de preparate culinare delicioase, preturi mici si servicii eficiente de livrare la birou sau la domiciliu.

La birou sau la domiciliu beneficiezi de livrare mancare gatita – Delarte.ro

Delarte.ro iti pune la dispozitie posibilitatea de a alege dintr-un meniu foarte bogat de produse, toate fiind preparate proaspta, din alimente 100% naturale. Noi nu utilizam aditvi alimentari si fiecare comanda este preluata rapid, iar alimentele sunt gatite pe loc. Toti clientii Delarte revin de fiecare data cu placere pentru a se bucura de bunatatile gatite de bucatarii nostri experimentati.

 

Fie ca este acasa si nu doresti sa gatesti sau ti-e pofta de o mancare pe care doar acasa la mama puteai sa o savurezi, comanda de la Delarte. De asemenea, daca esti la birou si vrei sa beneficiezi de o mancare gatita si nu de preparate fast-food, comanda de la Delarte. Fie ca o faci telefonic sau online, comenzile sunt preluate rapid si procesate eficient pentru ca satisfactia clientilor sa fie maxima.

 

Gustul bucatariei Delarte este unic pentru ca iubim alimentele proaspete si naturale. De asemenea, bucatarilor nostri le place sa gateasca dupa retete unice, care conduc la prepararea unor mancaruri cu un gust fascinant. Daca doresti si tu sa mananci bine si ieftin, arunca o privire pe site-ul nostru. Cu siguranta ti se va face pofta de ceva bunatati. Poti comanda fie telefonic, fie online, iar livrarile se realizeaza peste tot in Bucuresti: sectoarele 1-6, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura. Bucura-te de o mancare delicioasa si de servicii eficiente de livrare mancare birou .

Despre netSEO

i.