Laborator de masurare a duritatii

BUCURESTI - 31 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Duritatea este o proprietate a materialelor care exprima capacitatea acestora de a se opune actiunii de patrundere mecanica a unui corp mai dur in masa sa.

Laborator de masurare a duritatii

In depozitele Miras am infintat centre specializate de investigare a metalelor pe care le propunem spre comercializare, considerand ca un laborator analize chimice masurare duritate este indispensabil in companiile ce se dedica cu punerea pe piata a materialelor de constructie cu nivel industrial.

Metodele de determinare a duritatii, in functie de viteza de actionare a fortei asupra penetratorului, se clasifica in metode statice, la care viteza de actionare se situeaza sub 1 mm/s, si metode dinamice, pentru care viteza de actionare depaseste aceasta valoare. Un laborator masurare duritate functioneaza cu tehnologie performanta care inregistreaza date exacte ce folosesc la determinarea caracteristicilor mecanice.

Cu ajutorul unui laborator chimic masurare duritate se stabilesc valori normale ale compozitiei din metale, grosimea, diametrul si lungimea unei piese din categoria produselor metalurgice.

Activitatea noastra este orientata catre clienti, serviciile noastre raspunzand atat exigentelor privind calitatea cat si cerintelor legale si reglementarilor.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/laborator-de-masurare-a-duritatii