LANDOUL PENTRU COPII- UN PATUT PORTABIL

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Landoul pentru bebelusi este un sistem complet de asezare a bebelusului pe orizontala, in orice situatie, fie ca mergi cu masina sau cu un carucior .

Landou copii

Landou copii

 Landoul ofera copilului siguranta si confort, pe tot parcursul calatoriei. Interiorul acestui excelent produs ofera copilului protectie 360 de grade si poate fi utilizat in mai mult moduri.Daca doriti mai multe informatii despre landouri copii nu ezitati sa ne contactati. 

Lacopii.ro

Esti in cautarea unui landou modern si practic? In magazinul online Lacopii gasiti  landouri copii,  ideale pentru nou-nascuti, datorita pozitiei orizontale extrem de confortabila, putandu-se folosi de la nastere pana la aproximativ 10 k: Landouri Graco, Landouri Inglesina, Landouri Peg Perego

Landou bebelusi este un sistem complet de asezare a bebelusului pe orizontala, in orice situatie, fie ca mergi cu masina sau cu un carucior .
Landoul ofera copilului siguranta si confort, pe tot parcursul calatoriei. Interiorul acestui excelent produs ofera copilului protectie 360 de grade si poate fi utilizat in 3 moduri: landou, scaun auto si mini cosulet pentru dormit. Dotat cu centuri de siguranta proprie, sistem de fixare in autovehicul si maner ajustabil, este ideal de folosit si pentru copii nascuti prematur, oferind comfortul si siguranta necesara (pozitie plata a spatarului, in special pentru copii cu deficente respiratorii). Salteluta interioara ofera comfortul necesar chiar daca copilul doarme peste noapte in scaun.

Un model care da dovada de eleganta si comfort este Landou Navetta XL- Peg Perego, care are urmatoarele caracteristici:

   • Comfort System - Spătar și suport pentru picioare reglabile din exterior.
   • Capotina Panorama cu fereastră de aeresire.
   • Învelitoare de picioare cu protective anti-vânt.
   • Mâner de transport, reglabil.
   • Bază de protecție din polipropilenă, îmbrăcată în material textil.
   • Sistem de reglare al aerului în interiorul landoului.
   • Landoul poate fi folosit în casă datorită picioarelor de sprijin sau ca balansoar datorită bazei.
   • Se instalează pe orice tip de șasiu Peg Perego.
   • În autovehicul ( omologat Grupa 0 – de la naștere la 10 kg), poate fi folosit cu noul Kit auto cu centura în 3 puncte care se achiziționează separat.
  Omologat pentru autovehicule conform Normativei Europene ECE R44/04.

Dimensiuni: 87x45.5x67cm, interior - 70x32 cm
Greutate: 5.5kg - net, 7.5kg - brut
Garantie: 24 luni

Acest model il gasiti in magazinul Lacopii intr-o varietate de culori.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.