Limba germana in mediul afacerilor

BUCURESTI - 5 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Lingua TranScript, Centru de limbi străine şi traduceri autorizate, vă oferă cursuri specializate de limba germană pentru afaceri.

Limba germana in mediul afacerilor

Cu ajutorul acestor cursuri veti avea posibilitatea dezvoltarii mediului de afaceri prin stabilirea intalnirilor si comandarea directa a produselor, putand de asemenea efectua traduceri germana pentru firme partenere. Cursurile deschise pentru persoane fizice se organizează periodic la sediul nostru pentru grupe mari de maxim 10 persoane cu orar fix de desfăşurare. Pentru cursurile individuale sau grupuri mici de 2-3 persoane, orarul poate fi adaptat în funcţie de disponibilitatea cursanților.

Toate aceste cursuri germana pentru firme urmeaza o metodologie corespunzatoare in vederea examenelor de atestare  internationala.

La baza acestora, se vor forma idei si abilitati care va vor ajuta sa efectuati traduceri germana companii, utile in domeniul unei firme de domeniu economic unde activitatile specifice sunt comenzi de produse, formulare, modaliţăţi de plată, reclamaţii, relaţii cu clienţii, târguri de specialitate, import-export, oferte de locuri de muncă, curriculum vitae în format European, scrisori de intenţie, interviuri pentru angajare etc.

Pentru orice informații legate de cursurile de limbi străine, traduceri sau interpretariat putem fi contactați la telefon : 0722.333.081 sau prin e-mail la office@linguatranscript.ro.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.