Livrare cea mai delicioasa pizza de 30 sau 41 cm, oriunde in Bucuresti – Delarte.ro

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Pizza este o optiune excelenta oricand, oriunde, iar pizza de la pizzeria DelArte te va cuceri cu adevarat. Livram rapid si eficient in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

Livrare cea mai delicioasa pizza de 30 sau 41 cm, oriunde in Bucuresti – Delarte.ro

Fie ca doresti sa comanzi o pizza delicioasa la birou sau doresti sa te bucuri de aceasta impreuna cu familia, pizzeria Delarte livreaza rapid si eficient cea mai buna pizza pe care ai incercat-o pana acum. Coapta in cuptorul cu lemne, cu un blat pufos sau subtire si plina de ingrediente delicioase, proaspete si naturale, pizza Delarte te va fermeca de la prima inghititura. Trebuie sa stii ca fiecare comanda este preluata si procesata rapid, iar noi facem totul pe loc, dupa ce clientul plaseaza comanda sa online sau telefonic. De asemenea, ingredientele pentru pizza si pentru orice alta mancare din bucataria Delarte sunt atent selectionate, 100 % naturale si proaspete.

 

Delarte iti pune la dispozitie doua categorii de pizza, cea cu un blat de 30 de cm si cea cu un blat de 41 de cm pentru intreaga familie. De asemenea, varietatea de sortimente este foarte mare, iar in fiecare zi de luni, daca vei comanda 2 pizza intre orele 10 – 14 si 18 – 22, vei beneficia gratis de a treia pizza. Iar zilnic, la trei pizza comandate intre 10 – 14 si 18- 22, primesti o pizza gratis sau o sticla de Coca Cola la un litru. Beneficiaza si tu de ofertele pizzeriei Delarte si beneficiaza de o pizza adevarata, cu un gust unic si cele mai eficiente servicii de livrare pizza Delarte .

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.