Livrare mancare la birou si servicii de catering de exceptie – Delarte.ro

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cauti servicii eficiente de livrare mancare la birou si la domiciliu? Noi iti oferim mai mult de atat, transformand fiecare comanda intr-o feerie de gusturi.

Livrare mancare la birou si servicii de catering de exceptie – Delarte.ro

O zi la birou este intotdeauna plina de activitati, iar pentru a beneficia de o masa sanatoasa si gustoasa trebuie fie sa iti aduci de acasa ce ai gatit, fie sa comanzi mancare dintr-un loc sigur, care iti va satisface toate asteptarile si de asemenea, toate poftele. Noi avem pentru tine o bucatarie speciala, gata sa iti livreze tot ce iti pofteste inima, fie ca esti acasa sau la birou si indiferent de zona in care te afli in Bucuresti. Livram rapid si eficient in toate sectoarele, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

 

Mancarurile preparate de noi sunt foarte diverse, nu ne limitam doar la cateva produse ci iti oferim posibilitatea de a explora gusturi variate si meniuri deosebite. Daca ai pofta de o mancare traditionala romaneasca, comanda de la Delarte. De asemenea, daca ti-e dor de o mancare pe care mama ta ti-o gatea? Sigur se regaseste pe meniul nostru. Daca vrei ceva rapid, precum o pizza adevarata, coapta in cuptorul cu lemne si umpluta cu ingrediente delicioase, comanda de la Delarte.

 

La birou sau acasa, venim sa iti aducem rapid preparatele comandate. De asemenea, pentru a satisface pe deplin clientii nostri, avem si numeroase oferte la pizza si la meniurile office. Deci daca ti-e foame, nu mai astepta si beneficiaza acum de o mancare delicioasa si de servicii eficiente de livrare mancare birou 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.