Livrare mancare la domiciliu – Delarte.ro

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Descopera bucataria exceptionala Delarte.ro, unde sute de produse proaspete si sanatoase te asteapta.

Livrare mancare la domiciliu

Livrare mancare la domiciliu

 Meniuri complete ( Ciorba / supa + Felul II + Garnitura + Salata + Desert ) incepand de la 13,5 lei. 

www.delarte.ro

Comanda online sau telefonic pizza, paste, grill, salate, deserturi sau alte gustari delicioase si te vei bucura de o masa copioasa, preparata exclusiv din ingrediente naturale, atent selectionate. Livrare rapida oriunde in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

 

Pentru ca alimentatia este deosebit de importanta, Delarte.ro pune intotdeauna accent pe calitatea produselor, naturale si proaspete si de asemenea, pe conditiile de lucru ce respecta cele mai inalte standarde. Bucatarii nostri iscusiti, va invita la un spectacol culinar, putand sa va bucurati de preparatele noastre acasa la dumneavoastra sau la birou. Serviciile noastre de livrare mancare la domiciliu sunt rapide si eficiente, mancarea ajunge calda iar preturile noastre vor fi intotdeauna pe gustul dumneavoastra.

 

Dearte.ro are motivele perfecte pentru ca dumneavoastra sa reveniti intotdeauna cu mare placere la noi. Mancarea este preparata din ingrediente naturale, gustul este irezistibil iar serviciile intotdeauna profesioniste. La birou sau acasa, cu Delarte.ro puteti manca pe saturate, bucate alese, la preturi mici. Pentru mai multe informatii despre meniuri, preturi, livrare, oferte si promotii pentru livrare mancare la domiciliu, va invitam sa accesati site-ul nostru sau sa ne contactati telefonic:

 

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE: 0755.487.273

                   0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX: 021.780.25.00

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.