Livrare mancare la domiciliu sau la birou

BUCURESTI - 27 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Conceptul bucatariei Del Arte , gandit a fi o delectare pentru iubitorii pizzei italiene si al rafinamentului culinar este prezent acum si in Bucuresti.

Delarte Pizza Pasta & Grill - Livrare mancare

Delarte Pizza Pasta & Grill - Livrare mancare

 Pentru noi, bucataria este o arta... 

Delarte Pizza Pasta & Grill

Del Arte este bucataria care iti ofera un meniu variat si absolut delicios, format din preparate diverse, de la pizza, paste si grill, pana la supe si salate. Toate preparatele sunt proaspete, iar ingredientele folosite sunt atent selectionate pentru realizarea unor mancaruri de exceptie. www.delarte.ro iti pune la dispozitie un sistem eficient de comenzi online, pentru a primi mancarea la domiciliu sau la birou, intr-un timp scurt, fie ca te afli in sectoarele 1,2,3,4,5,6, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Jilava, Chiajna sau Soseaua de Centura.

Pentru ca de multe ori chiar daca esti acasa nu ai timp sa gatesti sau doresti sa te bucuri de o pizza sau de alte preparate deosebite, poti comanda rapid si usor, de pe site-ul Del Arte, bucate alese, preparate de bucatari specialisti. De asemenea, daca esti la birou trebuie sa beneficiezi de o masa sanatoasa. Consulta meniurile noastre speciale si alege tot ce iti pofteste inima. Pentru livrare mancare naturala si sanatoasa, alege bucataria Del Arte.

 

Livrare mancare sector 5, comanda minima 20 lei

Livrare mancare sector 4, sector 6 comanda minima 50  lei

Livrare mancare sector 1, 2, 3 comanda minima 100  lei

Livrare mancare Bragadiru, Clinceni comanda minima 20  lei

Livrare mancare Magurele. Domnesti, Jilaba comanda minima 50  lei

Livrare mancare Soseaua de Centura, comanda minima 30  lei.

 ______________________________________________________

Program livrari luni-duminica 9.30 - 23.00

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE: 0755.487.273

                   0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX: 021.780.25.00

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.