Livrare pizza, paste, grill la domiciliu.

BUCURESTI - 26 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cu totii ne intrebam adeseori, cand venim seara de la birou obositi, ce sa mai mancam ? Ceva usor, ceva rapid, ceva sanatos . Cam acestea ar fi axele principale dupa care ne ghidam atunci cand ne hotaram sa comandam mancare la domiciliu.

Delarte Pizza Pasta & Grill

Delarte Pizza Pasta & Grill

 Pentru noi, bucataria este o arta... 

Delarte Pizza Pasta & Grill

Del Arte – livrare pizza, paste si grill la domiciliu.Bucataria Del Arte va ofera o gama variata de preparate culinare, de la pizza, paste si grill, pana la supe si deserturi rafinate. Livram oriunde in Bucuresti, prestigiul firmei noastre fiind garantia unor preparate de exceptie. Noi nu utilizam aditivi alimentari, nici produse congelate, fiecare ingredient fiind atent selectionat. www.delarte.ro este bucataria pe gustul dumneavoastra, de unde puteti sa alegeti din variatele meniuri, exact ceea ce va place. Ajungem la dumneavoastra acasa sau la birou intr-un timp scurt, fie ca va aflati undeva in sectoarele 1-6, Rahova, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna sau Soseaua de Centura.

Del Arte va o ofera o experienta culinara cu adevarat fascinanta, fiecare dintre produsele noastre fiind preparate de bucatari specialisti, dupa retete originale. Pentru iubitorii de pizza, Del Arte vine cu retete savuroase pentru cea mai delicioasa pizza, disponibila in doua variante si anume cea de 30 de cm şi pizza de 41 de cm. Sortimentele variate de pizza va ofera posibilitatea sa alegeti exact ceea ce va place, preturile noastre fiind deosebit de avantajoase.

Pentru ca stim cat de important este sa beneficiati de o alimentatie sanatoasa, noi va oferim produse proaspete si calitative, in meniuri variate, pentru a avea parte de o masa echilibrata. Pentru livrare mancare la domiciliu si birou, nu ezitati sa accesati site-ul bucatariei Del Arte www.delarte.ro.

 ____________________________________________________________

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE: 0755.487.273

             0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX: 021.780.25.00

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.