Manusi din nitril rezistente si durabile

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Caracteristica principala a unor manusi fabricate din nitril este ca ofera cea mai buna protectie creand o bariera solida in calea compusilor organici si pot fi folosite si de oamenii care sunt alergici la latex.

Manusi din nitril rezistente si durabile

Folosirea lor in laboratoare sau diferite saloane s-a accentuat datorita compozitiei din care aceste manusi nitril sunt alcatuite facandu-le rezistente la utilizarea indelungata.

Sunt apreciate in saloanele de infrumusetare sau in industria chimica deoarece protejeaza de diversi solventi si uleiuri permitand totodata manevrabilitatea perfeta a degetelor.

Si pentru a avea nevoie de o rezistenta mai mare la strapungere, medicii folosesc manusi din nitril texturate  care ofera confort si durabilitate. Intreaga gama de manusi nitril Touch este conceputa perfect pentru astfel de activitati, remarcandu-se printr-un aspect catifelat combinat cu o elasticitate marita.

Daca sunteti in cautarea unui furnizor care sa va aprovizioneze clinica sau spitalul cu consumabile medicale de ultima generatie, apelati la magazinul online Bizmed  care pune la dispozitie produse de unica folosinta si aparatura medicala performanta.

Avem o reputatie impecabila bazata pe nevoia dumneavostra de a va desfasura activitatea in mod igienic si sigur.  Aici gasiti tot ce tine de echipament medical la preturi competitive. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.