Mentinerea frumusetii pielii la orice varsta

BUCURESTI - 22 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Celulita si vergeturile sunt dusmanii cei mai de temut ai unei femei, luptand cu ei toata viata in speranta unui corp frumos si o piele stralucitoare.

Mentinerea frumusetii pielii la orice varsta

E adevarat! Multe dintre aceste defecte se mostenesc pe plan ereditar, dar daca stim ca suntem predispuse la asa ceva, atunci atentia noastra trebuie sa fie marita si ingrijirea zilnica mult mai detaliata. In cazul celulitei, putem aplica de doua ori pe zi o crema anticelulitica care patrunde in piele si actioneaza la nivelul testutul adipos. Nu ar strica sa facem si putina miscare, seara dupa ce terminam munca sau dimineata, pentru o zi plina de energie. Ca efectul unui tratament anticelulitic sa aiba succes, este importanta ambitia si perseverenta noastra.

Ce facem insa, daca dupa o sarcina sau scaderea in greutate ne confruntam cu aparitia vergeturilor? Acestea sunt mici firicele vinetii, rosii sau albe care sunt des intalnite in zona coapselor, abdomenului, bratelor sau sanilor. Specialistii in frumusete, au declarat ca ele nu vor fi niciodata vindecabile decat cu laserul dar o buna crema antivergeturi, le poate schimba aspectul, mai ales daca este aplicata timpuriu inca de la primele semne.

Aceste sfaturi ar trebui luate in considerare de toate doamnele si domnisoarele care urmeaza o dieta, doresc un corp armonios, urmeaza sa devina mame sau pur si simplu vor sa nu aiba de a face cu inesteticele defecte ale pielii.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.