Moda Ugg- un trend care persista de 20 de ani!

BUCURESTI - 2 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cizmele Ugg sunt prezente in picioarele femeilor la fiecare inceput de sezon rece si fac parte din categoria articolelor de incaltaminte sport-casual, fiind deosebit de practice si calduroase.

Moda Ugg- un trend care persista de 20 de ani!

Se incadreaza cel mai bine la tinutele compuse din pantaloni mulati sau pantaloni de trening din tesaturi moi la care poti combina bluze, tricouri sau pulovere supradimensionate. Modele de Ugg dama sunt dintre cele mai diverse plecandu-se de la clasicele cizme din piele intoarsa de diferite dimensiuni si ajungandu-se pana la cele cu pietre, blana asimetrica, tricotate sau din materiale impermeabile.

Desi conceptul lor a fost inventat de catre un barbat, femeile sunt cele ce se bucura de ideea acestuia, achizitionand in fiecare an din ce in ce mai multe modele de cizme Ugg ieftine. Pretul acestora difera in functie de materialele folosite la fabricarea lor, iar cele autentice par sa ramana in preferintele doamnelor datorita calitatii.

Pentru cele care isi doresc sa poarte o astfel de incaltaminte, site-ul Zibra.ro pune la dispozitie o gama variata de Ugg ieftine, aflate la moda sezonul acesta.  Colectia cuprinde ghete scurte cu blana in interior, diferite culori precum si ghete din materiale impermeabile la care se adauga o blana ce poate fi detasata atunci cand consideri ca vestimentatia nu merge in combinatie cu ea.

Pentru comenzi si detalii accesati pagina noastra de Facebook sau magazinul online zibra.ro!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.