Modele desavarsite de ceasuri de dama Guess

BUCURESTI - 11 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru marile iubitoare de ceasuri, Guess ramane un brand aparte datorita colectiilor exclusiviste care apar pe piata si se impun prin eleganta, diversitate si rafinament.

Modele desavarsite de ceasuri de dama Guess

Firma Guess produce ceasuri din anul 1983 si inca de la lansarea lanturilor de magazine au inregistarat vanzari record la modele de ceasuri dama care sunt cautate si la ora actuala de doamnele din intreaga lume.

Cele care vor sa faca o investitie pe termen lung intra pe Ceasmania.ro si aleg ceasuri potrivite personalitatii si stilului lor din colectia de ceasuri Guess de dama.

Ceasmania.ro este singurul distribuitor autorizat Guess, iar marile magazine de profil se aprovizioneaza de aici, deoarece unele modele beneficiaza de reduceri considerabile care prind perfect la admiratoarele acestui brand.

Detaliile ceasurilor sunt dintre cele mai variate, cuprinzand astfel diferite stiluri de la cel clasic pana la cel exuberant incluzand modele fabricate integral din metal in nunate argintii si aurii sau designuri mai aparte cu forme si materiale deosebite. Gama de ceasuri de dama Guess  beneficiaza de 2 ani garantie, pot fi verificate la livrare iar in caz de retur, acesta se efectueaza in termen de 30 de zile.

Pentru a crea piese desavarsite, designerii Guess calatoresc in intreaga lume spre a-si lua inspiratia din diverse locuri si culturi, adaugand acest ADN brand-ului Guess care se defineste prin senzualitate, indrazneala, tinerete, incredere in sine, distractie, socializare.

Brand-ul reprezinta un stil de viata, cel al persoanelor sensibile, dar de ajuns de curajoase incat sa isi asume riscuri.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.