Modele noi la incaltamintea de iarna oferita de Zibra!

BUCURESTI - 8 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cand iarna isi face simtita prezenta, cautam sa ne protejam picioarele cat mai mult de umezeala, frig si inghet, alegand o incaltaminte adecvata sezonului care sa fie confortabila pe durata intregii zilei.

Modele noi la incaltamintea de iarna oferita de Zibra!

Cele mai cautate in acesta perioada sunt toate tipurile de ghete datorita dimensiunii lor, care le face sa fie potrivite atat tinutelor de birou cat si outfit-urilor alese pentru plimbari in parc sau la cumparaturi. Daca pentru prima varianta putem alege ghete cu toc sau talpa ortopedica afisand astfel un look elegant ce se preteaza stilului office, pentru cea de-a doua optiune avem la dispozitie o gama larga de modele care se potrivesc cu jenasi, colanti, pantaloni sport din tricot sau chiar fuste clos din stofa groasa.

Ne putem alcatui de indata o tinuta chic cu ajutorul unor cizme spectaculoase de culori inedite pe care sa le asortam cu posetele supradimensionate. Anul acesta, designer-ii propun cizmele peste genunchi care au un impact vizibil asupra siluetei noastre alungind picioarele sau cizmele cu siret destinate unui stil de epoca. Si daca faceti parte din categoria celor ce nu se dau in vant nici dupa cizme nici dupa ghete puteti alege un model de botine inedit. Acestea sunt preferatele femeilor care circula cu masina persoanala deoarece mersul pe jos cu un astfel de articol de incaltaiminte poate fi inconfortabil.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Taguri: cizmeghetebotine