Nou pe www.officedirect.ro: ghiozdane scolare Herlitz

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip General in Internet

Din luna mai, Office Direct a lansat linia de ghiozdane pentru scoala sau pentru gradinita Herlitz!

Ghiozdan fete, HERLITZ Flexi Plus, Rose Butterfly, echipat

Ghiozdan fete, HERLITZ Flexi Plus, Rose Butterfly, echipat

Fie ca merge la scoala sau la gradinita, copilul dumneavoastra are nevoie, in primul rand, de ghiozdan! In magazinul Office Direct veti gasi cele mai frumoase si ergonomice ghiozdane.

Prin ce se diferentiaza aceste ghiozdane?
Ghiozdanele Herlitz reprezinta cea mai buna alegere! Astfel, ele imbina cele mai importante calitati pentru un ghiozdan: de la confort pentru spate in timpul purtarii, pana la elemente de siguranta (in crearea lor a fost utilizat material reflectorizant de calitate). Aceste ghiozdane raspund celor mai exigente cerinte de calitate in ceea ce priveste utilizarea si prelucrarea materialelor din care sunt create. De asemenea, culorile sunt de cea mai buna calitate, iar materialele prezinta o inalta rezistenta la rupere si au impregnare hidrofuga.

Un alt criteriu deosebit de important pentru aceste ghiozdane il reprezinta siguranta: sunt prevazute cu benzi reflectorizante din material 3M™ Scotchlite™, care reflecta lumina la o distanta foarte mare, in timpul mersului pe drumurile publice.

Astfel, in magazin sunt disponibile o multime de modele pentru fete sau baieti, atat pentru scoala, cat si pentru gradinita: Flexi (echipat sau neechipat), Midi (echipat sau neechipat), Smart, Mini si Mini Softbag (ultimele doua sunt create pentru gradinita). Cele echipate contin: penar cu 16 piese, sac pentru sport, etui, iar modelul Flexi include si o cutie pentru sandwich.

Toate au un design deosebit de atragator pentru copii, special creat pentru fete sau baieti. Va invitam sa vizualizati intreaga oferta de ghiozdane Herlitz si alegeti pe cel potrivit!

In materie de rechizite scolare Office Direct mai propune: penare, acuarele, ascutitori, rigle, gume de sters, foarfece, creta, blocuri de desen, produse pentru stangaci si altele.

Magazinul online Office Direct – la dispozitia dumneavoastra
Ce recomanda magazinul online Office Direct? Calitatea produselor, rapiditatea livrarii, ofertele personalizate si, cel mai important – cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru oferta completa de ghiozdane, rechizite scolare sau alte produse de papetarie, accesati www.officedirect.ro. O echipa de vanzari pregatita sa raspunda intrebarilor dumneavoastra va asteapta. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.