Oferte avantajoase pentru serviciile de catering pentru companii

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

DelArte Catering este prima companie de catering din Romania certificata HACCP, ce se bucura de o experienta de 8 ani in domeniu. Prestigiul reprezinta cartea noastra de vizita, iar calitatea serviciilor noastre ne recomanda intotdeauna. Pentru evenimente corporate care se vor bucura de un real succes, alegerea dumneavoastra poarta un singur nume: DelArte Catering.

Catering pentru societati - Delarte Catering

Catering pentru societati - Delarte Catering

Serviciile DelArte Catering sunt deosebit de complexe, compania noastra completandu-si cu succes serviciile de catering, cu servicii aditionale si o logistica fara cusur. Indiferent de tipul de eveniment de care compania dumneavoastra doreste sa beneficieze, noi va stam la dispozitiile cu cele mai eficiente solutii. Pentru ca punem un accent deosebit pe tot ceea ce inseamna calitate si profesionalism, fiecare client DelArte a fost pe deplin multumit de serviciile primite.

 

In domeniul catering-ului pentru companii, DelArte se mandreste cu un portofoliu bogat, nume mari din industria corporatiilor internationale beneficiind de serviciile noastre. Mancarea pe care o punem la dispozitie, respecta cele mai inalte standarde de calitate, estetica este deosebita, bucatarii detin numeroase specialisari, iar fiecare aspect din cadrul evenimentului dumneavoastra va beneficia de un maxim de atentie.

 

Pentru ca stim ce inseamna cu adevarat servicii de top, va oferim catering pentru companii la cel mai inalt nivel de professionalism, pentru petreceri corporate de orice fel. Indiferent ca este vorba de aniversari firma, workshop-uri, training-uri sau petreceri de sarbatori, DelArte se ocupa de organizarea evenimentului de la A la Z. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati:

_____________________________________________________________

Coordonator evenimente  -  0722. 52. 52. 55 

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:0755.487.273                                                                                                                    

ORANGE2:  0753.352.783

VODAFONE:0733.352.783

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.