Oferte de cursuri limba engleza pentru copii

BUCURESTI - 5 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Cunoasterea unei limbi straine de la o varsta frageda constituie un avantaj important care ofera mai multe posibilitati de dezvoltare educationala in cadrul grupurilor sociale.

Oferte de cursuri limba engleza pentru copii

Limba engleza a fost introdusa in programa scolara ca materie de mare interes ce trebuie stapanita inca de la nivelul gradinitei, pentru un bagaj de cunostinte mai bogat in urmatorii ani de studiu.

Punandu-se asa mare presiune pe acumularea de noi abilitati, parintii apeleaza la meditatii engleza, varianta prin care se imbunatateste si dezvolta calitatile copilului.

Fluentis a lansat scoala engleza, prin intermediul careia se predau cursuri engleza pe diferite niveluri, unde pedagogii nostrii pun la dispozitia celor mici materiale performante de invatare bazate pe manuale europene sau pe diverse metodologii care s-au dovedit functionale in desfasurarea unor astfel de sisteme educationale.

La Fluentis ne propunem sa le aducem copiilor placerea de a invata, de la adulti, dar mai ales unii de la altii, de a cauta si descoperi lumea din jur, prin metode simple, intuitive. Odata puse bazele unei relatii sanatoase si profunde cu procesul de cunoastere si invatare, acestia vor putea face fata si provocarilor sistemului educational traditional, bazat strict pe competitia acerba pentru diplome, prea putin interesat de individualitatea fiecarui copil.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.