Oferte de studii complementare pentru o dezvoltare educationala armonioasa

BUCURESTI - 21 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Se spune ca adevarata educatie incepe acolo unde se termina scoala.

Oferte de studii complementare pentru o dezvoltare educationala armonioasa

Pentru a stabili o punte de legatura cu experientele educationale scolare, Fluentis va propune o oferta complementara, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui om, atat pe plan academic, cat si emotional.

Echipa noastra este formata din oameni capabili, pe care noi ii numim cei mai buni in domeniul de educare si promovare a limbilor straine la nivel avansat. Trainerii nostrii au facut parte din proiecte internationale ale Consiliului Britanic, unde au contribuit alaturi de profesori din intreaga lume la dezvoltarea armonioasa a capacitatilor lingvistice.

In desfasurarea activa la orele  din cadrul programului de cursuri Fluentis, cadrele noastre pedagogice au fost descrise ca fiind atractive, interactive si eficiente, cu un spirit ce adapteaza metodele si resursele pentru a satisfice gusturi si stiluri diverse.

In programul de cursuri limbi straine se pune accent pe ghidarea participantilor inspre abilitatile pe care acestia le detin iar monitorizarea atenta si permanenta a programelor oferite, a oamenilor implicati in acestea, de la profesori la participanti, este premisa imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor noastre si confirmarea eforturilor pe care le depunem pentru a ne indeplini obiectivele educationale.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.