Office Direct a scazut limita pentru transport gratuit in tara

BUCURESTI - 10 iulie 2013

Comunicat tip General in Internet

Saptamana aceasta, magazinul de papetarie online Office Direct a redus limita de expediere gratuita a produselor comandate de catre clientii din tara. Astfel, veti primi produsele comandate GRATUIT la domiciliu sau la sediul companiei, daca veti plasa comenzi mai mari de 500 de ron (TVA inclus). Pentru comenzile din Bucuresti, produsele se livreaza gratuit daca valoarea comenzii depaseste 200 lei ).

Cartuse compatibile laser

Cartuse compatibile laser

O gama completa de produse de birotica si papetarie

In magazinul online regasiti tot ce puteti avea nevoie in ceea ce priveste produsele de birotica sau papetarie:

-Sisteme de afisare si prezentare
-Tehnica de birou
-Acccesorii pentru birou
-Articole pentru organizare si arhivare
-Accesorii IT
-Cartuse compatibile si originale
-Rechizite scolare

De curand, gama sa rechizite scolare s-a diversificat foarte mult, astfel ca, pentru pregatirea inceputului noului an scolar, nu va mai fi nevoie sa alergati prin librarii. Gama de rechizite este completa, iar preturile foarte avantajoase.

Echipa Office Direct – la dispozitia dumneavoastra
Pentru cumparaturile dumneavoastra de produse de papetarie, vizitati www.officedirect.ro, parcurgeti oferta de produse si comandati ceea ce aveti nevoie.

Si, pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele magazinului, sunteti invitati sa va inscrieti la newsletter.

Profitati de transport gratuit in tara, transmitand comenzi de peste 500 lei! Va reamintim, in Bucuresti taxa de expeditie este gratuita, pentru comenzi de minim 200 ron.

Tot ce aveti nevoie pentru activitatea de la birou, gasiti pe www.officedirect.ro. Un serviciu clienti prompt si atent, livrare rapida, plati securizate si, mai ales cele mai bune preturi de pe piata, toate aceste aspecte transforma Office Direct in partenerul dumneavoastra de incredere!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.