Office Direct: produse si echipamente office la cateva clickuri distanta

BUCURESTI - 24 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Internet

Aveti nevoie de produse de birotica sau papetarie? Doriti ca acestea sa ajunga la sediul firmei dumneavoastra sau la domiciliu in cel mai scurt timp? Pentru achitionarea acestui tip de produse, cele mai importante criterii de alegere sunt pretul, calitatea si intervalul de livrare.

Flipchart cu brate laterale

Flipchart cu brate laterale

Selectie variata de produse, marci de top

Accesand magazinul de papetarie online Office Direct , veti putea opta pentru o multitudine de produse de la producatori de top, organizate in urmatoarele categorii: Sisteme de afisare, Produse din hartie, Instrumente de scris, Accesorii IT, Organizare si arhivare, Accesorii pentru birou, Tehnica de Birou, Rechizite Scolare, Cartuse compatibile Inkjet si laser, Cartuse imprimanta originale. Pentru a gasi rapid articolul care va intereseaza, va sugeram sa utilizati filtrele disponibile sau campul de cautare prezente in site.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare fata de cele afisate pe pagina web sau pur si simplu oscilati intre mai multe variante de produse, intrebati echipa Office Direct. Consultantii de vanzari va pun la dispozitie informatiile pe care le doriti!

Intentionati sa va organizati in mod eficient spatiul de lucru sau sa arhivati documentele? Este foarte simplu. Intr-un singur loc, puteti gasi toate produsele pentru clasarea documentelor. In oferta magazinului gasiti bibliorafturi, file protectie documente, cutii de arhivare, dosare din carton si din plastic, separatoare, dosare suspendabile, indecsi sau etichete autocolante.

De asemenea, Office Direct va propune o multitudine de articole dedicate prezentarilor, training-urilor, conferintelor sau comunicarii interne. Aveti posibilitatea de a opta pentru: panouri pluta, table magnetice, flipchart-uri, ecusoane, display-uri de prezentare, aviziere, ecrane de proiectie etc.

Cu produsele propuse de Office Direct, veti avea un birou organizat - acces facil la documentele de care aveti nevoie rapid si veti dispune de aparatele pentru birou pentru realizarea diferitelor lucrari (distrugatoare documente, aparate de indosariat, ghilotine hartie, trimmere, laminatoare, toate disponibile la preturi foarte avantajoase).

Alegeti magazinul online de papetarie nr.1 in Romania

Atuurile Office Direct? Profesionalism si promptitudine, calitate, preturi competitive, reinnoirea permanenta a gamei de produse, livrare rapida (24-48H) si gratuita (vezi conditiile in site), certificare Trusted, flexibilitate, oferte personalizate...

Pentru oferta completa de produse, solicitarea unor informatii sau pentru a transmite o comanda, va invitam sa accesati magazinul online!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/office-direct-produse-si-echipamente-office-la-cateva-clickuri-distanta