Organizarea si arhivarea documentelor la sfarsit de an. Simplu si rapid!

BUCURESTI - 16 decembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Sfarsitul anului este un moment perfect pentru a-ti pune in ordine actele din birou! Pentru a duce cu usurinta la bun sfarsit aceasta sarcina, ai nevoie de putina vointa si bineinteles de articolele potrivite, destinate organizarii biroului.
Vei avea o senzatie placuta, de multumire si vei avea mai mult chef de munca, la inceputul noului an, cand iti vei relua activitatea, iar toate prin birou vor fi aranjate perfect.

Cutii arhivare

Cutii arhivare

In topul produselor pentru organizare si arhivare se afla: cutiile si containerele pentru arhivare, bibliorafturi, separatoare si alonje, index autoadeziv, benzi adezive, si bineinteles nelipsitele capsatoare si perforatoare. Daca tot vorbim de capsatoare si perforatoare, in unele birouri e posibil sa fie mai potrivite cele de tip profesional, aici incadrandu-se urmatoarele modele: capsatoare si perforatoare de mare capacitate, capsatoare cu capsare usoara, cele cu brat lung, cu capsare plata si chiar electrice, iar la capitolul perforatoare – cu 4 perforatii, perforator aplicator capse si perforator electric.

Pentru a elimina acele documente/ hartii care nu iti mai sunt de niciun folos, cea mai buna idee ar fi tocarea lor cu ajutorul unui distrugator de documente! Nu te gandi ca un astfel de produs necesita o investitie mare! La Office Direct gasesti o multime de modele in oferta, iar preturile incep de la sub 100 Lei. Pentru a alege cu usurinta produsul care corespunde cel mai bine necesitatilor tale, iti recomandam sa utilizezi filtrele disponibile in aceasta categorie de produse. Criteriile importante in alegerea distrugatorului potrivit sunt urmatoarele: nivel de securitate, tipul documentelor si volumul acestora, nivelul de zgomot, numarul de utilizatori, frecventa utilizarii.

Avantajul principal reprezentat de utilizarea unui astfel de echipament il reprezinta asigurarea "confidentialitatii".

Pe officedirect.ro, te asteapta sute de produse destinate organizarii documentelor aruncate prin birou, ideale pentru tine si biroul tau. Poti plasa comanda ta atat online – e nevoie de numai cateva click-uri sau telefonic. Consilierii nostri de vanzari iti vor prelua comanda in intervalul orar 9.00 – 18.00, de luni pana vineri.

Ca modalitate de livrare, magazinul online asigura livrarea produselor prin curieri proprii in Bucuresti, iar in tara, acestea vor ajunge la tine prin intermediul firmelor de curierat.

Te asteptam oricand in Magazinul Online de Papetarie nr. 1 in Romania si iti uram spor la cumparaturi si la curatenia de sfarsit de an!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.