Organizari evenimente si catering pentru companii, la cele mai inalte standarde

BUCURESTI - 6 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Secretul unui eveniment reusit consta intr-o organizare de exceptie.

catering pentru companii

catering pentru companii

 Cele mai bune servicii de catering pentru companii , numai pe www.delartecatering.ro 

Delarte Catering - www.delartecatering.ro

DelArte Catering este compania care organizeaza evenimente ce se ridica la cele mai inalte standarde, oferind servicii de catering ce ating perfectiunea. Indiferent de tipul de eveniment de care doriti sa beneficiati, DelArte Catering se va ocupa in detaliu de fiecare aspect, de la cele mai delicioase preparate, pana la cele mai impresionante numere artistice pentru o atmosfera de neuitat.

 

Serviciile noastre de catering se ridica la nivelul celor mai inalte exigente. Preparatele noastre sunt intodeauna proaspete si sanatoase, realizate de bucatari priceputi, doar din ingrediente naturale. DelArte Catering este prima companie de catering din Romania certificata HACCP, standardele noastre fiind extrem de ridicate.

 

Pentru ca un eveniment sa fie special si de neuitat, trebuie sa beneficieze atat de un meniu fabulos, cat si de momente unice si cu adevarat deosebite. Fie ca este vorba de muzica, lumini, momente artistice, tot ce tine de logistica, ospatari si bucatari, DelArte Catering va pune la dispozitie servicii complexe pentru evenimente reusite.

 

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, cotatii de preturi sau informatii suplimentare despre serviciile de catering pentru companii , nu ezitati sa ne contactati:

Coordonator evenimente  -  0722. 52. 52. 55  - catalin@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:0755.487.273                                                                                                                     

ORANGE2:  0753.352.783

VODAFONE:0733.352.783

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.