Oricine isi poate gasi o noua pasiune incaltand patine!

BUCURESTI - 16 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Daca practicam patinajul de placere, pe distante mari, avem nevoie de o gheata mai lejera, mai confortabila, pentru ca piciorul are tendinta de a se umfla la efort. Pentru patinajul agresiv si mai tehnic- slalom, hockey sau viteza, avem nevoie de o gheata solida, intarita si bine fixata pe picior pentru maximum de control.

Oricine isi poate gasi o noua pasiune incaltand patine!

In magazinul online Lacopii.ro, puteti gasi o gama variata de patine atat pentru copii cat si pentru adulti, si bineinteles accesorii. Daca va intrebati la ce va ajuta sau daca este necesar sa aveti propriul echipament, v-as ruga sa aveti in vedere doua aspecte foarte importante: igiena si de asemenea confortul. Nici unul dintre aceste doua aspecte  nu sunt mai putin importante.

Patine reglabile pentru copii sunt patine recreationale similare cu cele ale adultilor, insa ele vin dotate cu un sistem de reglaj. Acest sitem permite patinelor sa poata fi reglate pe cateva masuri, eliminand astfel nevoia de a cumpara alte patine in fiecare iarna cand copilului ii creste piciorul. Unele modele sunt dotate si cu izolatie termica. Reglajul se realizeaza printr-un simplu buton, fara a fi nevoie de alte scule.

Pentru a cumpara o pereche de patine iti recomandam sa masori talpile ambelor picioare si sa alegi marimea de gheata care este cu 5-10mm mai mare. Astfel patinele vor fi confortabile si dupa cateva ore de plimbare pe gheata.

Cea mai importanta caracteristica la patine este stabilitatea in viraje. Daca sunteti instabil este posibil sa nu puteti sa stati in picioare, nici nu mai vorbim sa patinati. Alegeti patine copii ce au caracteristici suplimentare care va ofera suport pentru glezna.

Patinele pentru gheata sunt de doua tipuri, cele usoare facute din piele, in genul celor folosite la patinaj artistic si cele gen clapar, mai grele si mai butucanoase, in genul celor folosite la hochei. Cele din urma sunt recomandate incepatorilor deoarece fiind mai rigide le sustin glezna mai bine, dar asta nu inseamna ca te si tin singurele in picioare.

In schimb cele pentru patinaj artistic, sunt mai usor de folosit si iti permit o mobilitate mai mare, vei simti diferenta in momentul in care te vei apuca de piruete si salturi. Patinele se pot diferi si in functie de sex, cele pentru femei fiind mai usoare si au un model mai slim, pe langa faptul ca de obicei poarta si culori mai deschise.

Intotdeauna purtati echipament de protectie: casca, cotiere, glezniere, chiar si protectie pentru gura pentru copii mici.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/oricine-isi-poate-gasi-o-noua-pasiune-incaltand-patine