Otel beton cu profil periodic

BUCURESTI - 7 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Miras va pune la dispozitie o gama completa de materiale de constructii, utilizate atat in constructii uzuale cat si in cele cu caracter industrial.

Otel beton cu profil periodic

Devotamentul si priceperea reprezinta succesul afacerii noastre. Organigrama companiei ne ajuta sa raspundem promt si sa oferim cele mai avantajoase preturi solicitarilor venite de la partenerii nostri actuali si viitori.

In depozitul nostru gasiti numerose produse destinate structurilor metalice, zidariei, hidro-izolatiilor sau constructiilor din beton. Avem otel beton cu profil periodic utilizat la armarea betonului, la elemente şi structuri din beton armat şi beton precomprimat, în construcţii civile şi industriale.

Un otel beton PC este folosit la stalpi, grinzi, centuri, placi, ziduri, elemente prefabricate s.a.m.d.

Acest material trebuie sa aiba pe suprafata nervuri longitudinale diametral opuse, ce fac dintr-un otel PC o bara solida ce rezista la tensiune si este durabila in timp.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.