Otelul beton de la Miras!

BUCURESTI - 5 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Indiferent daca doriti sa construiti de la stadiul de proiect, sa renovati sau doar sa reparati constructiile dumneavoastra, Miras va ofera o gama variata de materiale de constructii, astfel incat dumneavoastra sa construiti calitativ si cat mai eficient.

Otelul beton de la Miras!

Va oferim otel beton de calitate superioara, fier beton pentru constructiile masive si otel beton OB necesar proiectelor de mare anvergura.

In depozitul nostru se gasesc peste 25.000 de produse pentru casa de la materiale de constructii de cea mai buna calitate, articole pentru finisaje, acoperisuri, termoizolatie si hidroizolatie.

Va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru constructia unei case si consultanta necesara in alegerea celor mai bune si potrivite produse pentru proiectul dumneavoastra. Consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie la numarele de contact ale sediilor aflate in Chitila, Banesti si Buftea.

De asemenea, livram materiale de constructii atat prin parcul logistic propriu cat si prin curier.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.