Pantofii Stiletto sunt mereu la moda !

BUCURESTI - 5 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pantofii stiletto se refera la pantofii cu toc inalt si subtire, care sunt recunoscuti si sub denumirea de toc cui. Denumirea de stiletto se refera, de fapt, la tocul pantofilor și provine din limba engleza, de la cuvantul stiletto.

Pantofi Stiletto

Pantofi Stiletto

Alege sa ai in garderoba ta pantofi clasici care nu se vor demoda niciodata, cum sunt modelele de pantofi stiletto.

Modelele de pantofi stiletto au aparut in anii `50 si de atunci au fost adaptati de designerii din toate timpurile pentru a se potrivi curentului de moda caracteristic fiecarei perioade in parte.


Exista tendinta ca pantofii cu toc inalt si subtire sa fie catalogati drept pantofi stiletto, acest lucru nu este corect. Nu orice pantof cu toc inalt poate fi considerat stiletto, intrucat tocul trebuie sa respecte dimensiunile in care se incadrează acest tip distinct, pentru a putea fi numit toc stiletto, sau toc cui, asa cum este denumirea sa neoficiala.

Alaturi de inaltimea si dimensiunea tocului, adevaratul toc stiletto este confectionat, in general, dintr-un interior care contine o tija metalica sau un aliaj solid, din otel.

Primavara aceasta iti poti imbogati colectia de pantofi stiletto cu noi modele elegante si putin extravagante, intr-o gama variata de modele si culori, doar de pe Zibra. Vei avea nevoie de acesti pantofi la numeroasele petreceri si evenimente care debuteaza odata cu sezonul cald.

Pantofii stiletto sunt potriviti oricarui eveniment, iti pun in evidenta feminitatea si personalitatea. Zibra, iti aduce pantofi stiletto online, potriviti oricarui buget, cu livrare la tine acasa.

Daca nu ai timp de pierdut, dar esti in cautarea unei perechi perfecte pentru tine de pantofi stiletto ieftini , atunci poti cauta un model potrivit pe site-ul nostru.

Daca adorati acest gen de pantofi, vizitati magazinul Zibra.ro de unde alegeti si comandati simplu si rapid modelele preferate de pantofi stiletto.
 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.