Papetarie: este avantajos sa cumperi online?

BUCURESTI - 2 iunie 2014

Comunicat tip General in Internet

Cumparaturile online au devenit in ziua de astazi o obisnuinta, dar si o necesitate! Cu totii ne orientam spre acest mod de a achizitiona necesarul atat pentru la birou, la scoala, cat si pentru acasa. De la mobila, imbracaminte, obiecte de uz casnic, decoratiuni, materiale si obiecte utilizate la serviciu, le gasesti pe toate disponibile pentru comanda pe internet. Internetul ne-a schimbat comportamentul de cumparare!

Papetarie: este avantajos sa cumperi online?

Avantajele de a cumpara online
In topul beneficiilor sta faptul ca site-urile care propun vanzarea de produse sunt "deschise" 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Un alt avantaj important: economisirea timpului si a efortului de a ne deplasa pana la magazin: e mult mai practic si rapid sa transmiti o comanda online, in confortul de acasa sau de la birou.

Fata de shopping-ul traditional, internetul ofera avantajul major de a compara instant pretul produsului dorit, intre zeci de magazine din online. Cu o simpla cautare, poti afla instant care e magazinul ce iti ofera cel mai mic pret din piata.

De asemenea, in cazul in care nu esti hotarat asupra produsului de comandat sau informatiile de prezentare ale produselor existente pe pagina web a magazinului nu raspund tuturor intrebarilor tale, firmele iti stau la dispozitie cu informatiile suplimentare necesare, prin intermediul echipei de vanzari.

De ce sa cumperi produse de papetarie si birotica de la Office Direct?
Ai de organizat un eveniment, o prezentare, o conferinta sau pur si simplu ai nevoie de consumabile pentru birou sau consumabile pentru imprimanta? Iti oferim cele mai bune motive sa ne alegi! Vechimea in piata (suntem prezenti pe piata din Romania de mai bine de 10 ani), calitatea si varietatea produselor, rapiditatea livrarii, ofertele personalizate, promptitudinea si profesionalismul sunt principalele noastre atuuri!

Te poti razgandi! Produsul pe care il primesti nu este conform asteptarilor tale? Ai dreptul sa-l returnezi in 10 zile. Mai multe detalii privind modalitatea de returnarea produselor, gasesti direct pe site.

Magazinul de papetarie online Office Direct iti ofera transport gratuit pentru comenzile tale! Ai comandat peste 150 Lei (Bucuresti) sau 300 Lei (provincie)? Beneficiezi de transport gratuit – primesti comanda ta exact unde vrei, in cel mai scurt timp!

Nu mai astepta! Vezi oferta completa de articole de birotica si papetarie pe www.officedirect.ro si comanda in functie de necesitatile si bugetul disponibil! In 24-48 ore, iti livram produsele pe care le-ai comandat!

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.