Papetarie si birotica la preturi excelente !

BUCURESTI - 23 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Zenon reprezinta depozitul de papetarie orientat catre produsele de uz general care faciliteza activitatile zilnice conferindu-le simplitate si o mai buna manevrare indiferent de domeniu.

Papetarie si birotica la preturi excelente !

Astfel in stocul magazinului nostru online gasiti numeroase ustensile dedicate scrisului, printatului, organziarii si afisarii, disponibile intr-o gama variata de modele la preturi accesibile.

Oferta noastra in materie de birotica si papetarie, indeplineste standardele calitatii, beneficiaza intodeauna de preturi mici in functie de sezon iar produsele pot fi achizitionate intr-un timp foarte scurt prin apel telefonic sau comezni online

 Iata o lista completa a celor mai principale articole care se cauta deseori intr-o librarie: hartie copiator, agrafe de birou, bibliorafturi, plicuri, pixuri, stilouri si multe altele. Toate acestea se gasesc in cadrul librariei noastre online care pune la dispozitie si sisteme de afisare performante ca tabla magnetica sau flipchart.

Aceste doua accesorii de birou, sunt desosebit de utile intr-o sala care gazduieste un numar mare de persoane ce trebuie sa urmareasca proiecte, statistici, scheme sau prezentari. Suprafata lor este neteda, plana si permite scrierea cu usurinta, in cazul tablei magnetice cu dispozitive speciale care pot fi achizitionate tot de pe site-ul nostru. Flipchart-ul se dovedeste util datorita campului intins de scriere si posibilitatii de schimb rapid a foilor atasate acestuia.

Scopul nostru este distribuirea si comercializarea articolelor de birotica, papetarie precum si a consumabilelor de birou produse de branduri cu renume international.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.