Pentru noul an scolar: Table scolare concave

BUCURESTI - 14 august 2013

Comunicat tip General in Internet

Magazinul de papetarie Office Direct vine in intampinarea dumneavoastra cu o serie de produse noi, inovatoare, destinate elevilor, dar si institutiilor de invatamant.

Tabla scolara multifunctionala MAGNETOPLAN

In linia noutatilor se inscriu si tablele scolare concave, semnate de producatorul german Magnetoplan.

Avand dimensiuni mari (120x300 cm, 120x400 cm, 120x500 cm sau 120x600 cm), tablele scolare concave sunt create pentru amfiteatre sau sali foarte mari.

Care este avantajul tablelor concave?
Cel mai important dintre ele - vizibilitatea - forma concava asigura antireflexia, in cazul salilor mari si o vizibilitate excelenta din orice punct. Tablele scolare concave sunt verzi, au o suprafata magnetica, astfel ca se pot utiliza magneti pentru a atasa planse, grafice, fotografii etc.

Aceste produse se livreaza impreuna cu tavita pentru accesorii (creta, burete) si cu accesoriile pentru montarea pe perete.

Din magazinul Office Direct se pot achizitiona si table scolare obisnuite; va stau la dispozitie o multime de dimensiuni.  Alegeti-o pe cea care se potriveste spatiului in care doriti sa o montati.

Producatorul Magnetoplan, propune si table scolare multifunctionale. Acestea sunt tot pentru creta, au culoare verde, rama de aluminiu si suprafata magnetica. Se pot inclina in functie de necesitati, fiind fixate pe un stand mobil cu 4 roti. Dimensiuni disponibile: 100x150 cm si 100x200 cm.

Pentru scoli, Office Direct mai propune harti de perete la cele mai avantajoase preturi.Office Direct va propune oferte de papetarie si birotica de care va invitam sa profitati.

Accesati www.officedirect.ro pentru a consulta oferta completa de rechizite pentru scoala, dar si produse pentru birou sau pentru acasa. Tot pe site, veti gasi descrierea pe larg si avantajele produselor comercializate, conditiile de cumparare si livrare, modalitatile de plata acceptate si alte informatii utile.

Anul acesta scolar se pregateste cu Office Direct!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/pentru-noul-an-scolar-table-scolare-concave