Pentru petreceri intr-o atmosfera feerica!

BUCURESTI - 23 decembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

In cadrul petrecerilor private sau corporate, aniversari sau alt gen de petrecere, atmosfera creata este foarte importanta!

Paie luminescente OLYMPIA

Pentru a crea o atmosfera feerica, alege diverse produse speciale pentru petreceri precum lumini, tunuri confetti, produse speciale pentru face painting...

Petrecerile tale vor fi deosebite cu articolele propuse de Office Direct. Iti oferim o varietate de accesorii ce vor crea o atmosfera inedita, unica, plina de magie in cadrul evenimentelor pe care le organizezi sau la care participi in calitate de invitat.

Ai posibilitatea sa comanzi simplu si rapid: tunuri confetti (disponibile in diverse forme si dimensiuni), betisoare si paie luminescente, cercei fosforescenti, dar si alte accesorii precum mini glob disco – 2 modele la alegere - sau mini girofar.
Confetti in diverse forme (fasie, rotunde, inimioare), multicolore, metalizate, le gasesti pe toate in oferta Office Direct. Confettiile creeaza buna dispozitie instantaneu, o atmosfera deosebita. Utilizeaza confetti in momente cheie ca sosirea invitatilor, taierea tortului, finalul petrecerii sau oricand vrei sa creezi un moment special.
Pentru copii, am selectat produse pentru face painting de cea mai buna calitate. Toate sunt semnate de producatorul ALPINO. La petreceri, copiii sunt extrem de incantati atunci cand se transforma intr-un ursulet, o pisicuta, iepuras sau in personajul din poveste preferat.

Livrare rapida Accesorii Petreceri si alte produse

Magazinul online Office Direct livreaza produsele comandate in cel mai scurt interval de timp – 24-48 ore din monentul plasarii comenzii, oriunde in tara. Profita de transport gratuit – comenzile peste 150 de lei beneficiaza de transport gratuit in Bucuresti, iar pentru restul tarii, limita este de 300 lei.

Pentru produse de calitate pentru birou, scoala sau acasa, viziteaza si comanda online pe www.officedirect.ro. Alege magazinul online de papetarie nr.1 in Romania!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/pentru-petreceri-intr-o-atmosfera-feerica