Perforatoare si Capsatoare profesionale – perforeaza si capseaza rapid, fara efort!

BUCURESTI - 22 octombrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Desi frecvente in activitatea de zi cu zi la birou, operatiunile de capsare si perforare se pot dovedi, in anumite cazuri, imposibil de realizat cu un perforator sau un capsator de birou obisnuit.

Capsator profesional

Capsator profesional

De exemplu, realizarea a 4 perforatii simultan sau perforarea unui numar foarte mare de coli de hartie, efectuarea unei capsari de mare adancime in pagina, a unei capsari plate, capsarea unui numar ridicat de coli etc. Toate aceste operatiuni se pot realiza doar cu ajutorul perforatoarelor si capsatoarelor profesionale.

Office Direct a selectat o serie de astfel de produse de inalta calitate, profesionale, pentru a va scuti de timp si efort in activitatile de la birou.

La capitolul Capsatoare profesionale, iti propunem urmatoarele tipuri de produse speciale: capsatoare electrice (prevazute cu functii inovatoare), capsatoare cu capsare plata (datorita tehnologiei folosite, asigura o economie de spatiu de pana la 30% a documentelor capsate, in bibliorafturi si caiete mecanice), capsatoare cu brat lung (ce pot avea o adancime de patrundere in pagina de pana la 320 mm), capsatoare cu capsare usoara (dispun de o tehnologie patentata – zgomot si efort foarte reduse), capsatoare pentru bannere, dar si tackere.

Din sectiunea Perforatoare Profesionale, ai posibilitatea sa optezi intre: perforatoare electrice, perforatoare cu 4 perforatii (diverse capacitati de perforare), perforatoare de mare capacitate sau perforator/aplicator capse.

Modelele de astfel de accesorii profesionale prezente in magazinul online sunt semnate de producatori ca: LEITZ, SUPU, CENTRUM, RAPID, NOKI, FORPUS, TURIKAN, TATA si altii.

Te invitam sa descoperi toate aceste produse in sectiunea dedicata Accesoriilor de Birou. De asemenea, te asteptam cu descrieri complete ale acestora, produse adiacente recomandate, modalitati de plata livrare si returnare. Echipa de vanzari iti sta la dispozitie pentru a raspunde intrabrilor sau solicitarilor tale si pentru a te consilia in vederea achizitionarii produsului potrivit.

Totul pentru Birou, in 24 ore!
Nu uita, la Office Direct, gasesti gama completa de Accesorii indispensabile desfasurarii activitatii la birou. De asemenea, mai poti comanda o multitudine de produse, grupate in site in urmatoarele categorii: Produse din Hartie, Tehnica de Birou, Produse pentru organizare si arhivare, Instrumente de Scris, Sisteme de Afisare, Accesorii IT, dar si Rechizite scolare si Cartuse compatibile sau originale.

Te asteptam oricand in magazinul online pentru o oferta imbatabila de produse pentru birou, scoala sau chiar pentru acasa, cu un excelent raport pret-calitate!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.