Perna multifunctionala 10 in 1 portocalie Clevamama

BUCURESTI - 20 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Produsele Clevamama sunt create de mame pentru mame, confectionate din cele mai atent selectionate materiale care sa nu fie nocive pentru copil.

clevamama

clevamama

Produsele Clevamama sunt create de mame pentru mame, confectionate din cele mai atent selectionate materiale care sa nu fie nocive pentru copil.

Perna multifunctionala 10 in 1 portocalie Clevamama

    Perna multifunctionala 10 in 1 Clevamama are o forma unica, reduce semnificativ sindromul de plagiocefalie. Studiul a confirmat ca perna reduce presiunea pe capul copilului cu 50%, oferind in acelasi timp mai mult sprijin, materialul nu este rigid, astfel incat capul copilului va fi permis sa se odihneasca intr-o pozitie naturala.Produsul a fost creat in scopul de a fi folosit din timpul sarcinii pana la nastere si apoi pentru mama si copil.

Pachetul contine:

    Perna avand curea reglabila pentru a putea fi asezata in jurul taliei mamicii.Pernuta reductorDoua pernute pentru ham, care au ca si sistem de prindere banda cu ariciDoua jucarioare dragute ce se prind printr-un inel de perna prin doua gaici.

Perna multifunctionala poate fi utilizata in urmatoarele moduri:
1. Perna sprijin spate pentru mamica.
2. Perna pentru alaptat copilasul ce ofera o pozitie confortabila in timpul alaptarii, atat petru mama cat si pentru copil. Ofera protectie pentru mamele care au nascut prin cezariana, distributind greutatea bebelusului pe perna, si nu pe abdomenul mamei. Elimina tensiunea de la nivelul spatelui, bratelor si a umerilor prin pozitionarea corecta a bebelusului la san.
3. Perna impreuna cu reductorul creeaza copilului un confort deosebit. Asezat pe, pernuta reductor si aceasta incadrata in forma scobita a pernei mai mari copilul va sta relaxat. Perna este deosebit de utila si pentru etapa in care bebelusul invata sa stea in sezut, oferindu-i acestuia sprijinul necesar.
4. Asezarea copilului pe burtica avand ca sprijin perna, iar jucarioarele prinse de perna creeaza un mini centru de activitate.
5. Perna reductor se poate folosi si pentru scaunul auto pentru copii.
6. Perna ajuta in perioada in care bebelusul sta in fundulet oferindu-i  sustinerea perfecta.
7. Pernuta reductor se poate folosi si pentru scaunul de masa al copilului.
8. Reductorul pernuta se poate aseza si in caruciorul copilului.
9. Reductorul se poate atasa si-n balansoarul copilului.
10. Reductorul pernuta atasat in carucior tine loc si de perna pentru cap, oferind maxim de confort pentru bebelus.

    Produsul este alcatuit 100% fibre de poliester.Husa pernei este detasabila si lavabila, putand fi spalata la 40 de grade.Husa este dotata cu fermoar protejat pentru a preveni zgarieturile. Se poate scoate foarte usor si spala separat, ori de cate ori doriti.
    Dimensiuni produs: lungime- 59cm, latime- 49cm, grosime 19 cm.

Pentru mai multe detalii si informatii despre accesorii alaptare vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.