Primavara - anotimpul bicicletelor

BUCURESTI - 21 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Iarna a trecut, acum este timpul sa ne pregatim pentru primavara!
Pentru ca ne era dor de plimbarile lungi cu bicicleta si zilele insorite, ne-am hotarat sa primim primavara asa cum merita. Cum am putea sa ne bucuram de frumosul anotimp? E simplu, iesim in natura! In zilele noastre bicicleta reincepe batalia pentru a-si intra in drepturi, ca mod de transport ecologic, antrenant si distractiv.

Bicicleta Hello Kitty Airplane Ironway

Bicicleta Hello Kitty Airplane Ironway

Si cum pentru mersul pe bicicleta nu exista restrictie de varsta si nu necesita carnet de condus, parcurile si aleile sunt populate nu numai de adulti ci si de prichindei veseli, nerabdatori sa se urce pe sa.Inca de la varsta de 3 ani, parintii pot incepe cautarea bicicletei perfecte pentru copil. In functie de posibilitatile financiare, parintii ar trebui pe cat posibil sa urmeze cateva reguli esentiale:

1. Alegeti bicicleta in functie de materialul din care este facut cadrul – intotdeauna mergeti pe unul facut complet din aluminiu sau in mare parte, pentru ca bicicleta sa cantareasca cat mai putin.

2. Desi multi stiu acest lucru, nu este de neglijat criteriul de baza care diferentiaza bicicletele de baieti de cele de fete – teava superioara sudata, in cazul baieteilor.

3. Indiferent de varsta, aveti grija ca pedalele bicicletei sa fie cat mai late si cu suprafata aderenta. Este posibil, mai ales la inceput, ca celor mici sa le alunece piciorul de pe pedala, caz in care suprafata aderenta il tine in loc.

4. O privire mai atenta la jante in momentul achizitionarii bicicletei este foarte importanta. Multe biciclete de calitate inferioara vin cu jantele descentrate, moment in care sabotul de frana calca gresit iar cel mic nu mai poate frana cum trebuie.

Astfel, daca pentru copiii cu varsta intre 2-3 ani sunt recomandate tricicletele si bicicletele cu diametru de pana la 12 inch, prescolarii cu varste intre 3-5 ani se pot aventura pe o bicicleta de 14 inch!

Ajunsi in clasa I, vor constata ca au nevoie de o “jucarie” noua, cu roti de 16 inch, urmand ca de la 10 ani in sus sa isi schimbe bicicleta cu una de 20-24 de inch, in functie de inaltimea copilului. Multi parinti nu isi pot imagina o bicicleta pentru copii fara clasicele roti ajutatoare. Atentie, insa! Ele sunt recomandate strict categoriei de varsta 3-7 ani, cu diametrul maxim al rotilor de 16 de inch.

Parintii trebuie sa caute roti ajutatoare din cauciuc, nu din plastic si evitandu-le pe cele colorate sau cu inscriptii. Desi mult mai placute din punct de vedere vizual, cauciucurile colorate sunt tratate cu substante chimice si deci nu prezinta siguranta.Unde ne invatam cel mai usor copiii sa mearga pe bicicleta?

Pentru primele lectii cu bicicleta, parintii ar trebui sa aleaga un loc asfaltat, cat mai nivelat, putin sau deloc aglomerat si mai ales, pe unde nu se poate circula cu masina. Aleile unui parc, o parcare goala, un teren de tenis sau de baschet sunt ideale in acest sens.Pentru mai multe detalii si informatii vizitati magazinul online www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.