Primul instrument muzical nu se uita niciodata

BUCURESTI - 17 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Instrumentele muzicale sunt atractia oricarui copil. Fie ca sunt la varste mici sau mai inaintate, copiii sunt dornici sa incerce tot ce imita obiectele adultilor. Cu atat mai mult daca obiectele sunt instrumente muzicale ce produc sunete armonioase si vesele. Jucariile muzicale sunt instrumente in miniature menite sa-I incante pe cei mici si sa le insufle dragostea de muzica si de frumos. Jucariile muzicale sunt jucarii educative in acelasi timp, deschizand copiilor pofta pentru cultura si educandu-I in acest spirit. Nu de multe ori, copiii se joaca de-a vedetele, tinand concerte in fata parintilor sau a prietenilor dorind sa fie apreciati si aplaudati la scena deschisa precum artistii. De aceea, joaca prin imitatie, de cele mai multe ori, este constructiva si educativa. La varste foarte fragede, jocurile si jucariile sunt foarte importante, ajutand parintii in descoperirea unor hobby-uri pentru cei mici si mai tarziu chiar a talentelor sau vocatiilor acestora. De cate ori un copil caruia iI placea sa cante sau sa fredoneze nu a ajuns un celebru artist?

Set de tobe cu panou electric

Set de tobe cu panou electric

Bebecarucior.ro va ofera o gama diversificata de instrumente musicale dintre care se remarca seturile de tobe pentru baietei si nu numai. Seturile de tobe electrice sunt cele mai noi jucarii de pe piata de profil oferind adevarate kit-uri de creat muzica pentru copii. Cu butoane, lumini, casti si microfoane, afisaj electronic si melodii preinregistrate sunt ansambluri de invatare ce copiaza indeaproape bateriile de tobe reale. Copii vor putea sa-si formeze propriul band impreuna cu prietenii lor si sa cante invatand in joaca primele acorduri musicale. Produsele din gama jucariilor educative pentru copii, Music Academy Collection 2012 Bontempi se pot comanda pe www.bebecarucior.ro

Set de tobe cu panou electric, scaun si casti de la Bontempi: set de tobe compus din toba de bass cu diametrul de 430 mm, cu pedala, 2 tobe laterale cu diametrul de 240 si 210 mm, 2 bete pentru tobe. Sunetele redate sunt realiste, asta insemnand ca sunetele sunt declansate in urma batailor cu betele. Bateria se livreaza cu scaun reglabil, set de microfon cu casti. Panoul electric pentru ritm reprezinta piesa de rezistenta din acest ansamblu. Impulsurile de lumini ce se afiseaza pe panou in timpul melodiei sunt menite pentru a ghida utilizatorul care va lovi exact unde impulsul iti indica. Astfel copilul poateinvata cum sa bata la bacteria de tobe fara sa aiba professor sis a creeze muzica. Setul de tobe are 7 ritmuri, 14 melodii preinregistrate aranjate pe 6 niveluri de invatare . Dificultatea creste progresiv iar micutul dumneavoastra va devein un mic baterist capatand experienta. Setul de baterii de tobe este dotata cu conectori pentru microfon si alte dispozitive muzicale respective MP3 sau CD playere, nu sunt incluse dar se pot folosi cu usurinta pentru a reda sau a copia ritmurile dorite. Alimentarea se face cu 3 baterii 1,5 V, R6/AA. Cablul de conectare este inclus si se poate folosi pentru conectarea la computer, laptop. Kitul musical de tobe cu panou electric de la Bontempi este recomandat copiilor de la + 5 ani.

Set de tobe Rock Drummer cu scaun Bontempi: setul de tobe pentru copii are culoarea  argintie si este compus din toba de bass cu diametrul de 430 mm, cu pedala, 2 tobe laterale cu diametrele de 240 si 210 mm, 2 bete pentru batut. Setul de tobe include scaun iar sunetele redate sunt realiste. Jucariile sunt insotite de cantecele ce pot fi exersate de micul tobosar. Dimensiunile ansamblului sunt 630x400x800 mm, recomandat peste 5 ani.

 Set de tobe Rock Drummer cu panou electronic Bontempi: este un set de tobe pentru copii culoare argintie. Setul de tobe este compus din toba de bass cu diametrul de 385 mm cu pedala, doua tobe laterale cu diametre de170 si respectiv 210 mm. 2 bete pentru batut, Jucariile educative din gama instrumentelor muzicale de la Bontempi produc sunete in mod realist, asta insemnand ca micutul trebuie sa loveasca tobele in mod real ca pe cele reale pentru ca acestea sa declanseze sunetele. Modalitatea de invatare si utilizare a jucariilor muzicale sunt reale si pot constitui un bun exercitiu pentru un viitor pecutionist. Setul de tobe include scaun bine proportionat pentru usurinta in utilizare. Setul de tobe se foloseste cu baterii 1,5 V si este recomandat pentru copii de la 3 ani.

Set de tobe cu panou electronic Bontempi: un set de tobe mai putin complexe dar lafel de realiste, au in componenta o toba de bass cu diametrul de 385 mm cu pedala si 2 tobe laterale cu diametre de 170 si 210 mm. Lumini si sunet pentru acompaniament 2 bete pentru batut. Jucariile au14 melodii preinregistrate, 6 niveluri de invatare, buton de control al volumului. Setul de tobe include scaun dimensionat la nivelul tobelor. Produs fabricat in Italia si recomandat peste 3 ani.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.