Profile metalice INP

BUCURESTI - 14 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Profilele INP sunt destinate constructiilor metalice de hale sau pentru utilaje grele, postamente metalice, etc.

Profile metalice INP

Profilele metalice INP se incadreaza in categoria produselor metalurgice care ajuta la confectionarea constructiilor metalice din domeniul industrial.

 In acest domeniu, din profil INP se realizeaza diverse piese metalice pentru utilaje grele, postamente metalice, ancoraje si stalpi metalici, iar otelul este materialul care pare sa reziste tuturor acestor constructii, fiind prinicipalul metal ce se foloseste in fabricarea unui INP.

Dintr-un profil metalic INP pot fi obtinute grinzi cu inaltime majorata prin decupare si sudare decalata reprezentand suportul ideal pentru pereti si acoperisuri de tip sandwichuri.

Se monteaza usor si rapid, o caracteristica ce face ca orice constructor inginer sau proiectant sa apeleze la aceste produse care si-au dovedit de-a lungul timpului rezistenta si durabilitatea in diferitele structuri.

Alte ramuri la care ajuta profilele INP sunt: diverse confectii metalice, inchideri de balcoane, extinderi porti, garduri suporti si constructii cai rurale pentru porti glisante.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.