Profile metalice pentru constructii solide

BUCURESTI - 7 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Profilele zincate din otel sunt elemente folosite la constructiile civile si industriale pentru sustinerea panourilor termoizolante sau a tablei cutate.

Profile metalice pentru constructii solide

Sunt confectionate din profile metalice formate la rece prin procesul de laminare a otelului si au avantaje nenumeroase cum ar fi o greutate redusa, montaj usor si rapid, rezistenta la coroziune si acuratete sportita a detaliilor.

Calitatea acestor profile se observa in eficienta procesului de fabricatie care nu lasa materialul sa curga, permitand ca intreagul continut turnat in matrita sa capete forma exacta.  Acest procedeu  intareste profilul si-l face rezistent la rupere, lucru esential pentru cele care sunt folosite la colturile diferitelor constructii metalice.

Cele mai importante edificarii la care servesc aceste profile constructii sunt: stalpii si grinzile halelor industriale, invelitorile de tip mansarda si supraetajarea cladirilor.

Ca un sfat general legat de depozitarea acestora, fabricantii propun locuri bine aerisite, ventilate care nu pastreaza umiditatea sau aburul.

Profilele beneficiaza de o garantie de 15 ani daca sunt pastrate in conditiile amintite mai sus iar distribuitorul Miras.ro promite o calitate inalta a acestora conforma cu ultimele standarde in materie de materiale de constructii.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.