Profile metalice UNP

BUCURESTI - 16 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Profilele UNP ajuta la realizarea sistemelor de rafturi, suporturi, cadre metalice, parti de utilaje, imprejmuiri, sustineri si grinzi metalice.

Profile metalice UNP

Au o larga utilizare in diferite confectii metalice si dovedesc un randament crescut pentru elementele de sustinere a digurilor si malurilor abrupte.

Un profil UNP este confectionat prin laminarea la rece a otelului de unde rezulta o piesa in forma de U, drept pentru care acest produs mai este numit si profil U.  In constructia de hale industriale sau confectionarea de sisteme metalice, aceste profile capata o importanta deosebita, fiind sigurele piese care sustin structuri masive.

In domeniul industrial din profil metalic UNP  se realizeaza diverse piese metalice pentru utilaje grele, postamente metalice, ancoraje, stalpi metalici.

In general, profilul U iese din fabrica cu lungimi de peste 6 m dar lucrul acesta poate varia in functie de destinatia lor iar grosimea laturilor ramane aceeasi indiferent de ce lungime se stabileste pentru fabricatie.

La Miras gasiti numeroase produse metalurgice ce va pot fi folositoare in demararea constructiilor pe care doriti sa le intreprindeti, iar ofertele disponibile va poate incadra bugetul la locul favorabil acestor lucrari.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.