Profile T necesare constructiilor de orice tip

BUCURESTI - 19 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Profilele metalice realizate din inox, aluminiu sau otel laminate la rece sau cald sunt fabricate in diferite forme pentru a putea fi folosite la constructia elementelor auxiliare ale cladirilor sau chiar la structura de baza ale acestora.

Profile T necesare constructiilor de orice tip

Pentru o descriere mai detalita putem spune ca profilele sunt utilizate in industria chimica, industria constructiei de masini sau a utilajelor de mare gabarit ce se folosesc in domeniul agricol, alimentar sau metalurgic. Cele mai solicitate profile din aceasta grupa sunt cele in forma de L denumite si corniere, insa pentru diverse confectii mai sunt solicitate si modelele de profile T sau U cu laturi egale sau inegale.

Un profil metalic T este realizat prin imbinarea a doua repere unite printr-o sudura solida si finisare severa ce are ca scop rigidizarea profilului compus din otel zincat galvanic.

Pentru a raspunde exigentelor prezente pe piata constructorilor, productia unor astfel de sisteme se realizeaza intr-o gama diversificata ce cuprinde numeroase materiale folositoare acestui domeniu.

Miras este distribuitorul de top al profilelor necesare in constructii, punand la dispozitie un numar impresionant de profil confectii metalice simplu de montat cu costuri moderate de intretinere si o durabilitate medie.

 

Toate aceaste produse au propietati anticorozive, excelenta sudabilitate si proprietati bune de aschiere.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.