Promovarea online prin Facebook Ads o tehnica de succes pentru orice afacere

BUCURESTI - 23 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Activitatea de social media aduce cele mai bune rezultate ale promovarii daca este realizata de specialisti marketing.

Promovarea online prin Facebook Ads o tehnica de succes pentru orice afacere

Tehnica de promovare online prin Facebook Ads este un instrument de marketing necesar si eficient pentru orice afacere aflata la inceput de drum si nu numai.

Nu este suficient sa avem mii de like-uri pentru o pagina de Facebook daca nu interactionam cu fanii si nu le oferim destule informatii legate de continutul pe care il distribuim. Monitorizarea se face prin intermediul indicatorilor calitativi si cantitativi. In prima categorie intra like-urile pe care le primeste pagina iar cea de-a doua este reprezentata de click-urile, postarile si share-urile referitoare la continutul ei.

Acesta metoda de promovare prin Facebook indeplineste cu succes criteriile prin care un business poate prinde aripi si se poate face cunoscut intr-un timp scurt. Metoda urmareste promovarea si sustinerea afacerii, iar ca drept dovada ni se arata ca marea majoritate a firmleor si-au creat si pagina de Facebook. Cei fara cunostinte de specialitate aleg in continuare sa foloseasca pagina de profil personal in scopul dezvoltarii unor afaceri.

La inceput de drum este util si va recomandam sa apelati la promovare online Facebook pentru construirea unei audiente potrivite pentru pagina de Facebook iar in cazul in care nu sunteti familiarizat cu procesul, alegeti sa colaborati cu un specialist de marketing pentru acest rol.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.