Proprietatile diverse ale otelului hexagonal

BUCURESTI - 11 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Prin cercetari experimentale privind comportarea in conditii de solicitare mecanica a materialelor metalice cu utilizari industriale, s-a constatat ca piesele confectionate din otel cu aliaje au cea mai mare pondere de rezistenta in industria constructiilor.

Proprietatile diverse ale otelului hexagonal

Comportarea unei piese la solicitările mecanice produse de forţele exterioare depinde de anumite însuşiri specifice materialului metalic din care este confecţionată piesa, numite proprietăţi mecnice.

In timpul exploatarii otelului catre diferite domenii care il utilizeaza in prezent descoperim numeroase forme ale acestuia care sunt fabricate astfel pentru a folosi la confectionarea pieselor de masini, a materialelor de constructii sau a confectiilor metalice.

Miras.ro este producatorul de top al produselor metalurgice, beneficiind de un stoc considerabil care cuprinde: otel hexagonal si otel hexagonal constructii utilizat in general la realizarea tijelor filetate, a piulitelor si suruburilor din majoritatea ramurilor industriale.

Barele de otel constructii hexagonal sunt utilizate in masa datorita proprietatilor fizico-chimice ce confera materialului rezistenta la coroziune si il face usor de prelucrat.

In cadrul depozitelor Miras din Bucuresti si Prahova se gasesc permanent produse sub forma de bare pline din otel care indeplinesc caracteristici de constructii, de cementare si de calire si revenire.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.