Puzzle-ul, o provocare indiferent de varsta!

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Jocurile creative dezvolta intr-un mod distractiv creativitarea, imaginatia si inteligenta copiilor. Prin joc, copilul poate invata foarte repede notiuni primare, care vor sta la baza dezvoltarii sale de mai tarziu.

Puzzle-ul, o provocare indiferent de varsta!

In categoria jocuri creative , Jucariitop, va ofera o gama diversificata de puzzle-uri, jocuri constructie, jocuri seturi si alte jocuri creative.

Jocurile puzzle pentru copii dezvolta inteligenta si creativitatea. Memoria si spiritul de observatie sunt antrenate in fiecare moment al jocului, ajutand copilul sa-si dezvolte abilitatile intelectuale.

Educa va ofera cea mai complexa gama de puzzle-uri, incepand de la puzzle pentru bebelusi cu 5 piese si pana la puzzle de 24000 de piese destinate exclusiv pentru adulti. Puzzle de 1500 piese cu un peisaj nocturn din Minarola, Italia este o provocare atat pentru copii cat si pentru adulti si o recomandare a noastra din categoria jocuri copii.

Pentru cei mici cele mai multe puzzle-uri au ca imagini animalele domestice, animalele salbatice sau diferite personaje printre care Cenusareasa, Alba ca Zapada, Winnie the Pooh, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Cars si altele.

Un puzzle urias cu personaje din cele mai indragite basme, cu 10 personaje care se pot desprinde din puzzle pentru a va crea propriile povesti. Personajele sunt din 17 povesti cunoscute: Cei trei purcelusi, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Frumoasa Adormita, Jack si Vrejul de fasole, Rumpelstiltskin, Rapunzel, Goldilocks sic et trei ursuleti, Motanul incaltat, Ratusca cea urata, Cenusareasa, Dick Whittington, Hansel si Gretel, Omul de turta dulce.

Puzzle-ul 3D este un produs excelent pentru copiii de peste 8 ani dar mai ales pentru adulti. Realizat dintr-un placaj de calitate, piesele fiind pretaiate, produsul este o jucarie distractiva si educationala dar poate fi si un cadou reusit. Piesele se desprind din locasul lor, se imbina, rezultand o macheta deosebita. La final se poate vopsi, lacui sau lasa in culoarea naturala. Un model complex si deosebit.

Persoanele care au inventat puzzle-ul, au incercat sa promoveze o modalitate noua de predare a geografiei. In zilele noastre, puzzle-uri au evoluat de la lectii la divertisment, si s-au extins in mai multe domenii. Totusi, cea mai mare surpriza, este faptul ca adultilor pare sa le placa sa faca puzzle, la fel de mult ca si copiilor.

Un joc de puzzle ne atrage in lumea lui si ne face sa uitam de problemele de zi cu zi si de rutina. In plus, satisfactia personala la rezolvarea unei grile care nu ofera indicii, este unica.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/puzzle-ul-o-provocare-indiferent-de-varsta