Redu spatiul ocupat de documentele capsate !

BUCURESTI - 30 aprilie 2014

Comunicat tip General in Internet

Office Direct vine intotdeauna in ajutorul tau la birou ! Pentru arhivarea eficienta a documentelor, magazinul propune diverse produse specifice acestui procedeu: caiete mecanice, bibliorafturi, dosare din plastic sau carton, cutii si containere pentru arhivare. Insa pana sa ajunga in dosare sau bibliorafturi, anumite documente trebuie capsate.

Pentru a reduce spatiul pe care il ocupa documentele capsate, solutia este capsatorul cu capsare plata!

Economie de spatiu si efort

Alegand sistemul de capsare de tip plat, poti reduce cu pana la 30% spatiul ocupat de documentul capsat. In magazinul online, poti opta intre diverse tipuri de capsatoare, de la producatori de renume precum Leitz, KW-Trio, Centrum...Capacitatea de capsare variaza intre 25 si 240 de coli. Majoritatea au manere ergonomice - au fost concepute din materiale de calitate, pentru a fi folosite cu minim efort din partea utilizatorului. De asemenea, adancimea de patrundere in pagina este reglabila, pentru unele dintre capsatoarele propuse.

Pe langa capsatoarele cu capsare plata, Office Direct propune si alte tipuri de capsatoare profesionale: capsatoare cu capsare usoara, capsatoare cu brat lung, capsatoare electrice, tackere si capsatoare pentru bannere.

Tipuri de produse in magazinul online

Oferta de produse Office Direct nu se opreste doar la accesorii si suporturi pentru birou. Pe langa capsatoarele de tip profesional sau uzuale, la Office Direct poti comanda o multime de alte produse, din categoriile: sisteme de afisare/ prezentare, tehnica de birou, produse din hartie, accesorii IT, cartuse compatibile sau originale si chiar rechizite scolare.

O gama completa de articole pentru birou, diverse metode de plata

Pentru a vizualiza oferta completa de accesorii pentru birou, de la capsatoare, perforatoare, uzuale sau profesionale, tavite pentru documente, suporturi cataloage, foarfece, agrafe, clipsuri, casete chei si bani, pana la seifuri, dar si pentru informatii detaliate despre produse, modalitatile de plata acceptate si livrare, accesati pagina www.officedirect.ro.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/redu-spatiul-ocupat-de-documentele-capsate