Role Hartie pentru plotter – Comanzi online de la Office Direct

BUCURESTI - 31 octombrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Ai un centru de plotare? Esti in cautare de hartie pentru plotter de calitate?

Rola Hartie Plotter

Rola Hartie Plotter

Pe officedirect.ro, gasesti o gama foarte diversificata de Produse din Hartie de inalta calitate: de la simpla hartie pentru copiator, indispensabila in orice birou, hartie colorata si carton, hartie Colotech pentru printare color, hartie pentru imprimanta matriceala, pana la alte tipuri de produse ca: etichete autocolante, role fax, plicuri, tipizate, oferta este foarte variata si accesibila in ceea ce priveste pretul.

In acelasi capitol de produse, magazinul ofera clientilor o serie de produse potrivite pentru notarea informatiilor succinte la birou – cuburi din hartie, post-it si indecsi autoadezivi.

In ceea ce priveste oferta de role hartie plotter, in magazin sunt disponibile formatele:  A3, A2, A1, A1+, A0, A0+, A0++; ca gramaje, poti opta pentru hartia de 75g sau cea de 90g, iar lungimile disponibile sunt 50 si 175 m.

In functie de valoarea comenzilor plasate (online sau telefonic), poti beneficia de reduceri considerabile din partea magazinului online.

Office Direct: Furnizorul Nr. 1 in Romania de produse de papetarie si birotica!

Produsele de papetarie disponibile in magazinul virtual sunt potrivite atat pentru activitatea de la birou, de acasa sau scoala, dar sunt destinate si centrelor de copiere, plotare, agentiilor de evenimente sau centrelor care organizeaza cursuri in diverse domenii.

Indiferent de scopul intrebuintarii tuturor produselor mentionate mai sus, la Office Direct, vei gasi intotdeauna cele mai avantajoase preturi, iar plasarea comenzilor este simpla. In plus, echipa de vanzari iti sta la dispozitie pentru a te ghida in procesul achizitionarii produselor care te intereseaza!

Pentru a descoperi oferta avantajoasa de produse, modalitatile de plata acceptate si livrare, acceseaza magazinul online de papetarie din Bucuresti www.officedirect.ro, pentru a te convinge de multiplele avantaje oferite!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.