Sa invatam engleza la Scoala Fluentis!

BUCURESTI - 9 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Engleza este o limba straina ce se cere a fi invatata de la varste fragede pentru a contribui la dezvoltarea lingvistica pe parcursul tuturor etapelor de studiu.

Sa invatam engleza la Scoala Fluentis!

Introducerea cursurilor de limba engleza copiilor aflati in perioada gradinitei sporeste gradul de acumulare rapida a cunostintelor, ajutandu-i pe cei mici sa-si doreasca mai mult de la viata motivandu-i si dandu-le curaj pe toata durata anilor de studiu.

Programa initiata de profesorii scolii Fluentis cuprinde cursuri de limba engleza romana, aplicand metoda inversiuni cu ajutorul careia elementele sunt memorate mai rapid iar cuvintele raman intiparite in mintea copiilor care alcatuiesc zilnic compuneri si eseuri pentru verificarea cunostintelor.

Maculatura prezenta in salile de clasa cuprinde manuale de renume editate de mari profesori, dictionare romana engleza de actualitate, jocuri educative care starnesc curiozitatea copiilor si numeroase caiete pe care cei mici le pot folosi pentru a-si exprima propriile idei in limba favorita.

Daca mediul de studiu este unul relaxant si prietenos, copii vor invata mai eficient, luand totul ca pe o joaca din care vor avea  numai de castigat. Investe-te in educatia copilului tau si nu uita, cu cat acesta este mai mic cu atat capacitatile de invatare sunt mai mari!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.