Saltele de joaca pentru copii si bebelusi

BUCURESTI - 23 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

O saltea de joaca pentru bebelusi poate sa reprezinte capul sau chiar forma unui animal, a unei flori sau alte tematici atractive pentru bebelusi .

Saltea de joaca 5 in 1

Saltea de joaca 5 in 1

Cand rabdarea dvs este pusa la incercare de catre bebelusii dvs, puteti lua in considerare achizitionarea unui covoras joaca bebelusi. Acesta va descoperi jocurile interactive si distractive, combinand activitatile motorii cu cele cognitive. Multitudinea de culori si personaje, desenate pe acestea, vor starni curiozitatea bebelusului. Majoritatea modelelor au jucarii de dentitie, jucarii cu bile, care ii vor permite bebelusului sa descopere relatia cauza-efect, zornaitoare, etc. Varsta recomandata incepe cu 0 luni.
Sunt confectionate din material non-toxice si non-alergice. Bara de jucarii poate fi montata sau demontata, in functie de necesitati. Designul inovativ il va incanta pe bebelus, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala prin dezvoltarea abilitatilor de coordonare si de orientare. Bebelusul va descoperi multiple activitati interactive.

Un spatiu de joaca interactiv, care se adapteaza varstei bebelusului, oferindu-i infinite modalitati de joaca. Aceasta salteluta poate fi utilizata in 5 modalitati diferite:
1. Spatiu de joaca inchis, prin ridicarea peretilor laterali
2. Spatiu de joaca complet deschis, oferindu-i bebelusului spatiu de miscare
3. Spatiu interactiv vizual, stimulandu-i bebelusului dorinta de explorare (pozitiatia bebelusului va fi pe spate)
4. Spatiu pentru joaca pe burtica – stimuland-i in special abilitatiile motorii
5. Spatiu pentru joaca de-a busilea – salteluta se transfroma intr-un ‘tunel’.

Saltelele si paturicile de joaca pentru bebelusi dezvolta vazul si simturile tactile prin figurinele si jucariile viu colorate, fiind un accesoriu util in camera fiecarui copil, care aduce bucurie in orele de joaca.

Chiar daca denumirea le duce pe mamici cu gandul la ceva mult mai complicat, locurile de joaca pentru bebelusi sunt acele paturici, cu diferite forme, de care sunt agatate mai multe jucarii. Acestea pot fi folosite inca din primele luni deoarece cele mai multe locuri de joaca pentru bebelusi sunt realizate dintr-un material moale, dar in acelasi timp destul de ferm pentru ca bebelusul sa stea confortabil si in siguranta pe spate.

Saltelele si paturicile de joaca pentru bebelusi dezvolta vazul si simturile tactile prin figurinele si jucariile viu colorate, fiind un accesoriu util in camera fiecarui copil, care aduce bucurie in orele de joaca.

Magazinul online,Lacopii.ro, asigura o gama diversificata de saltelute de joaca pentru copii, unde acestia isi pot organiza propriul spatiu de joaca. Saltelutele pentru copii se transforma prin deschiderea celor 4 fermoare, dintr-o cutie pentru jucarii intr-o saltea colorata de joaca. Cand joaca a luat sfarsit, salteluta se transforma din nou intr-o cutie practica si incapatoare, unde jucariile vor sta in siguranta, pana cand jocul va reincepe. Salteaua de joaca este viu colorata si imprimata pe ambele fete cu elemente specifice unui service auto, unor activitati de pompier sau unei lumi minunate a unicornilor.

Jucariile stimuleaza dezvoltarea bebelusului, de aceea pentru fiecare etapa de varsta este bine sa ii oferim copilului jucaria potrivita. Trebuie sa te asiguri ca salteaua de joaca este sigura, astfel incat bebelusul sa nu se raneasca atunci cand se afla pe ea. Alege acele jucarii care nu pot fi stricate usor.

Pe masura ce bebelusul creste, nevoile acestuia se modifica, iar jucaria trebuie sa ofere acei stimuli necesari pentru etapa de dezvoltare a bebelusului. Pentru a nu cumpara o jucarie ce o sa fie folosita doar pentru cateva luni, unele centre de joaca au optiuni pentru a se „transforma” pe masura ce bebelusul creste.

Salteaua trebuie sa fie moale si fara cordoane sau ate care pot pune in pericol bebelusul. Chiar si saltelele ce includ functii sonore sau lumini trebuie sa fie moi si sigure. Jucariile cu sunete ajuta bebelusul sa invete ce poate face manuta lui cand atinge, apasa si trage jucariile. Pentru nou-nascut, o jucarie cu sunete sau muzica il ajuta pe acesta sa urmareasca mai usor jucaria si miscarile acesteia.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.