Saltele din fibre naturale de cocos

BUCURESTI - 8 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Fibra de cocos este obtinuta din coaja nucii de cocos uscate. Acest material 100% natural si ecologic are nenumarate proprietati ce vin in intampinarea celor mai intalnite nevoi ale parintilor, si anume de asi creste nou-nascutul intr-un mediu natural si sanatos.

saltea cocos

saltea cocos

Aceste fibre de cocos sunt introduse in saltelutele bebelusilor intr-un strat suficient pentru a asigura o ventilatie si izolatie excelente . Fibrele naturale nu retin umezeala si protejeaza anti acarieni si mucegai, antibacteriana si ecologica.  Pentru ca nou-nascutii sunt foarte sensibili la schimbarile de temperatura sau de anotimp umplutura din fibra de cocos ajuta la mentinerea constanta a temperaturii  saltelei .  Cu proprietati deosebite,  fibrele de cocos sunt foarte folosite in fabricarea saltelelor pentru bebelusi in mod special. Cu prorprietatile deosebite acestea dispun de un sistem natural de ventilatie ce permite ca aerul sa circule constant astfel ca bebelusul nu va simti cald sau rece si –si  va controla singur temperatura optima pentru un somn linistit.

Fibrele din cocos sunt anti-alergenice si anti-bacteriene special  indicate pentru copii care sufera de astm sau alergii de la nastere. Fibrele din cocos sunt rezistente in timp si asigura preluarea greutatii bebelusului in mod constant pe toata suprafata astfel nu esista pericolul ca aceasta sa se deformeze in timp. Suprafata prelucrata din fibre de cocos este flexibila si reversibila la forma initiala acest lucru fiind ideal pentru  durabilitatea in timp. De aceea , fibrele de cocos, prin procesul de compactare in placi se comporta ca un burete natural din lem, ce-si revine usor la forma initiala si nu se deformeaza sau uzeaza.  Raportul de rigiditate este optim oferind flexibilitatea necesara pentru sustinerea coloanei vertebrale a copilului in formare dar si pentru confortul somnului acestuia.

Pentru mai multe detalii despre saltele pentru patut si patuturi copii va rugam vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO


www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!