Saniute pentru copiii curajosi

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Sezonul rece care se apropie ne aduce si sporturi de iarna pentru cei mici si nu numai. Cu totii asteptam pima ninsoare cu emotie. Mai sunt doua lunisoare si putem merge la sanius in voie. Copii si painti, toti se bucura de privilegiul de a schimba bicicleta sau trotineta cu saniuta.

sanie davoser

sanie davoser

Macar cateva saptamani pe an putem sa profitam de bucuria zapezii. Nimeni nu poate uita saniuta clasica din lemn cu care fiecare ne luptam iarna de iarna pe derdelusuri, dealui si prin nameti. Azii potem opta pentru o varietate de saniute copii, diverse modele si dimensiuni. Azi saniutele pot fi confectionate din plastic rezistent la temperaturi scazute dar care se manuiesc cu usurinta, pot alege o saniuta clasica sau una sport, una cu volan cu directie sau frana. Snowboard-ul sau placa de plastic, bobul sau sania cu talpici alunecosi cu directie si frana sunt alegeri pentru cei mai indrazneti dintre cei mici care iubesc si practica intens sporturi de iarna. Acestea sunt accesorii care pot face introducerea in tainele schiului. Copii pot practica cu usurinta aceste sporturi la vaste fragede.

Atunci cand cumperi o saniuta pentu un copil mai mare se iau in vedere mai multe caacteristici ale acesteia precum greutatea,  materialele din cae este confectionata, duritatea acestora, dimensiunea saniei, pecum si capacitatea copilului de a o manevra. Sania aleasa tebuie sa i se potriveasca sa nu fie pea greu de tras sau de impins, sa-i ofere copilului siguranta sa nu fie pre a inalta sa nu poate frana sau pea joasa  ca picioarele copilului sa se agate in zapada in mers.

Saniutele de la Alpen Gaudi ofera o varietate de modele si dimensiuni si puteti alege modelul dorit impreuna cu copilul dvs.  Sunt sanii cu sezut clasic sau cu sezut antiaderent, sanii cu diectie sau volan, saniute tip bob acoperite, sau cele care au huse speciale de protectie. Copilul trebuie dotat cu o casca de protectie sau daca e cazul cu genunchiee si cotiere. Apoi totul e doar distractie. Va asteptam sa vizitati www.copiisaniute.ro sau  www.bebecarucior.ro pentru detalii si o mare varietatea de saniute copii.

Despre netSEO

Pe CopiiSaniute.ro gasiti saniute copii cu spatar, saniute bebelusi, saniute din lemn, saniute pliabile, saniute gonflabile, planse derdelus si accesorii pentru saniute.
Oferta nostra cuprinde saniute clasice, sania din lemn, la care puteti adauga spatar pentru protectia bebelusilor sau huse de protectie termoizolante sau imblanite, dar si modele cu un design deosebit foarte sigure si stabile cum este si modelul Bambino (saniuta recomandata pentru bebelusi) dotat cu centura si spatar sau saniuta copii Race cu volan. Saniutele apartin de branduri renumite in lume cum sunt: Alpen Gaudi, Hamax si KHW.